Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 32, 2022)

Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 32, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast nieuwe afleveringen van o.a. Only Murders in the Building (2021– ), Solar Opposites (2020– ) en Big Sky (2020– ) voegt Disney+ ook nieuwe Marvel-serie I Am Groot: Groot's First Steps (2022) toe. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 9.7
  Kijk op Disney+ • Bluey is een onuitputtelijke zesjarige Blue Heeler-hond, die houdt van spelen en het dagelijkse gezinsleven in buitengewone avonturen verandert, waarbij ze haar verbeelding en haar mentale, fysieke en emotionele veerkracht ontwikkelt.
 2. Kijk op Disney+ • Survivalist Hazen Audel gaat de zwaarste uitdaging van zijn leven aan en vecht zich met alleen traditionele overlevingsmethoden een weg door 800 kilometer onontgonnen Amazonegebied.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 7.1
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 5. 6.8

  Big Sky (2020– )

  Seizoen 2, aflevering 18
  Kijk op Disney+ • Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten samen met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt.
 6. 6.5
  Kijk op Disney+ • Terwijl het Marvel Cinematic Universe zich steeds verder uitbreidt, wordt in Marvel Studios Legends hetgeen vooraf is gegaan bejubeld en in kaart gebracht.
 7. 5.1
  Kijk op Disney+ • Kristin Chenoweth keert terug naar haar geboortestad om het waargebeurde verhaal uit Oklahoma te onderzoeken over drie jonge meisjes die vermoord werden gevonden na hun eerste nacht op kamp.
 8. Iberia's Woodlands (2021)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • In deze tweedelige documentaireserie zien we voor welke uitdagingen de bosbewoners elke dag staan om te overleven.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.5
  Kijk op Disney+ • Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt.
 2. 7.4
  Kijk op Disney+ • Groot ontdekt een miniatuurbeschaving waar men gelooft dat de reusachtig lijkende kleuter een langverwachte held is.
 3. 7.4
  Kijk op Disney+ • Groot wil een familieportret schilderen van zichzelf en de Guardians, maar ontdekt hoe rommelig het artistieke proces kan zijn.
 4. 7.1
  Kijk op Disney+ • Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om te ontspannen en zich op te frissen, maar het loopt anders als je een Flora Colossi-kleuter bent.
 5. 6.8
  Kijk op Disney+ • Groots onderzoek naar een griezelig geluid in de Quadrant mondt uit in een intense danswedstrijd.
 6. 6.7
  Kijk op Disney+ • Een thriller over een psycholoog wiens suïcidale cliënt bizarre voorspellingen maakt, die tot toenemende schrik van de psycholoog beginnen uit te komen.
 7. 6.6
  Kijk op Disney+ • Groot wil een familieportret schilderen van zichzelf en de Guardians, maar ontdekt hoe rommelig het artistieke proces kan zijn.
 8. 5.5
  Kijk op Disney+ • Eliza Naumann (Flora Cross) toont een geweldig talent voor het spellen van ieder woord dat haar aangereikt wordt, zodat vader Saul (Richard Gere) erop staat om haar zelf te coachen.
 9. 5.4
  Kijk op Disney+ • Ashley (Lindsay Lohan) is de gelukkigste vrouw van New York, waar ze een veelbelovende carrière en een leven vol glamour en romantiek heeft.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'I Am Groot' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws