James May afgevoerd naar ziekenhuis na crash tijdens 'The Grand Tour'-opnames

James May afgevoerd naar ziekenhuis na crash tijdens 'The Grand Tour'-opnames

The Grand Tour-presentator James May is in het ziekenhuis beland na een auto-ongeluk tijdens de opnames van de Amazon-serie. De crash vond plaats op de set van de autoserie terwijl hij racete tegen Jeremy Clarkson en Richard Hammond.

Tegen een muur met 120 km/u

De 59-jarige presentator zou tijdens een race met rallyauto's tegen een muur zijn gebotst met een snelheid van zo'n 120 kilometer per uur. Hij reed op dat moment in een Mitsubishi Lancer Evo 8 en moest uit de auto worden gehaald door medisch personeel. Hoe May precies tegen de muur heeft kunnen botsen, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk zou hij te laat hebben geremd.

Ten minste één gebroken rib

De opnames vinden momenteel plaats in Noorwegen, waar de presentator naar het ziekenhuis moest. May zou minimaal één rib hebben gebroken en moest mee met de ambulance om te testen op hersenletsel en overige verwondingen. Gelukkig bleek het mee te vallen en mocht de presentator een dag later het ziekenhuis verlaten. Zodra hij zich beter voelt en helemaal is hersteld, zal hij zich hoogstwaarschijnlijk weer bij de opnames voegen.

The Grand Tour (2016– )
8.7
Kijk op Prime Video • Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug met The Grand Tour. Een programma over avontuur, spanning en vriendschap… als je accepteert dat je vrienden ook degenen zijn die je extreem irritant vindt.

Al eerder crash tijdens Top Gear

Het is niet de eerste keer dat één van de drie autoliefhebbende mannen een ongeluk meemaken. In 2006 was het Richard Hammond die de dood in de ogen keek nadat hij tijdens de opnames op de voormalige RAF Elvington luchtmachtbasis bij York een met een straaljager aangedreven dragster liet neerstorten met ruim 500 km/u. Gelukkig kunnen beide presentatoren het nog navertellen.

Beeld: Still 'James May: Oh Cook!' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demandThe Grand Tour (2016– )

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws