Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 32, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 32, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu seizoen 3 te zien van hitserie Locke & Key (2020–2022), net als het derde seizoen van Never Have I Ever (2020–2023). Ook voegt Netflix deze week de bizarre docuserie I Just Killed My Dad (2022) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
 2. 7.3
  Kijk op Netflix • 'Locke & Key' is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.
 3. 7.1
  Kijk op Netflix • In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.
 4. 6.8

  I Just Killed My Dad (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
  Kijk op Netflix • Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.
 5. 6.4
  Kijk op Netflix • Een team van snelle verbouwers neemt grote risico's en maakt nauwgezette plannen om de huizen van gezinnen in slechts 12 uur van boven tot onder te verbouwen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Locke & Key' via Netflix / Amanda Matlovich

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws