'Purple Hearts'-ster hint naar mogelijk vervolg

'Purple Hearts'-ster hint naar mogelijk vervolg

Nicholas Galitzine, één van de sterren van Purple Hearts (2022), is in een interview met People Magazine openhartig over zijn rol als Luke. Ook hint de acteur naar een mogelijk vervolg op de megapopulaire Netflix-film. Zit er meer in Purple Hearts?

Wachten op het juiste verhaal

Galitzine geeft aan dat hij met zijn mede-acteurs grapjes maken over hoe ze het verhaal eventueel kunnen voortzetten. Of er echt een vervolg komt, hangt af van Netflix. Gezien de hoge kijkcijfers zou er zomaar een tweede film kunnen volgen.

Er zijn veel verschillende manieren waarop het zou kunnen gaan, en we wachten af en kijken of het het juiste verhaal is. Maar het is cool om te zien dat mensen vragen om een tweede.

Nicholas Galitzine

Cassie en Luke

De romantische Netflix-film volgt Cassie Salazar en Luke Morrow. De scherpzinnige Cassie werkt 's nachts in een bar in Californië om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze haar droom nastreeft om singer/songwriter te worden. Luke is een marinier in opleiding, die op het punt staat te vertrekken voor zijn dienst, en die troost vindt in de onwrikbare discipline van de dienst. Maar een toevallige ontmoeting in Cassie's bar verandert de loop van hun beider leven. Cassie verdrinkt in medische rekeningen nadat bij haar diabetes is vastgesteld.

Purple Hearts nu op Netflix

Purple Hearts is nu op Netflix te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk al het nieuwe aanbod op Nieuw op Netflix.

Purple Hearts (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Ondanks hun verschillen en tegen alle verwachtingen in, worden een aspirant singer-songwriter (Sofia Carson) en een marinier (Nicholas Galitzine) hopeloos verliefd op elkaar.
Beeld: Still 'Purple Hearts' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixPurple Hearts (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws