Eerste aflevering van 'Chesapeake Shores' seizoen 6 nu te zien op Netflix

Eerste aflevering van 'Chesapeake Shores' seizoen 6 nu te zien op Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag voegt Netflix eindelijk een nieuwe aflevering toe van Chesapeake Shores (2016– ). Seizoen 6 is gestart! Vanaf vandaag verschijnt elke maandag een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Slecht nieuws voor David en Jess

Seizoen 5 eindigde met een flinke cliffhanger waarin Abby moest kiezen tussen de rijke Evan of voor leraar Jay. Wie wordt het? In de eerste aflevering van seizoen 6 komt de familie O'Brien bijeen na de hartaanval van Connor. Abby's zussen willen graag weten wie ze heeft gebeld. David en Jess moeten slecht nieuws verwerken.

Geen zevende seizoen van Chesapeake Shores

Het zesde seizoen bestaat uit tien afleveringen en startte zondag in de VS. Ook voor het laatste seizoen baseerden de makers zich op het werk van Sherryl Woods. Toen Hallmark de serie afgelopen maart verlengde met het nieuwe seizoen, benadrukte de zender dat dit tevens het laatste seizoen zal zijn. Er komt dus geen zevende seizoen van de populaire serie.

Chesapeake Shores (2016– )
7.5
Kijk op Netflix • Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Vanaf vandaag wekelijkse afleveringen op Netflix

De eerste aflevering van Chesapeake Shores seizoen 6 is nu te zien op Netflix. Deze verschijnt hier een dag na de tv-uitzending in de VS. Elke maandag is vervolgens een nieuwe aflevering te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Hallmark Channel
Afbeelding via Hallmark Channel
Beeld: Still 'Chesapeake Shores' via Hallmark Channel

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsChesapeake Shores (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws