Actrice Anne Heche overleden: dit zijn haar 5 beste films

Actrice Anne Heche overleden: dit zijn haar 5 beste films

Het noodlot sloeg begin augustus toe voor actrice Anne Heche toen ze met haar auto een woning inreed. De 53-jarige Heche raakte zwaargewond en werd afgelopen weekend van de beademing gehaald nadat ze vrijdag al wettelijk dood was verklaard. Ter ere van haar overlijden zetten we hier de 5 beste films van Heche op een rij.

1 Donnie Brasco

Donnie Brasco (1997)
7.7
Kijk op Pathé Thuis • Om te infiltreren in de New Yorkse maffia neemt undercover-agent Joe Pistone (Johnny Depp) de identiteit aan van gangster en juwelendief Donnie Brasco.

In de jaren zeventig gaat FBI-agent Joe Pistone undercover en infiltreert hij de maffia van New York. Onder de naam Donnie Brasco raakt hij bevriend met maffioso Benjamin 'Lefty' Ruggiero.

2 Gracie's Choice

Gracie's Choice (2004)
7.4
Gracie, zestien jaar oud, wil haar eigen moeder het hoederecht over zichzelf en haar broers ontnemen, omdat de drugsverslaafde vrouw niet tot zorg in staat is.

Gracie's moeder is drugsverslaafde en niet tot zorg in staat. Met de hulp van een maatschappelijk werkster begint Gracie een strijd om haar broers bij elkaar te houden.

3 The Best of Enemies

The Best of Enemies (2019)
7.3
Kijk op Prime Video • In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider.

In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider. Er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.

4 Wag the Dog

Wag the Dog (1997)
7.1
Minder dan twee weken voor de verkiezingen wordt de president van de Verenigde Staten beschuldigd van seksueel wangedrag.

Nadat hij dagen voor de verkiezingen in een schandaal verwikkeld is geraakt, lijkt de president niet veel kans te maken om te worden herkozen. Een van zijn adviseurs neemt contact op met een topproducer in Hollywood om een oorlog in Albanië te creëren die de president op heldhaftige wijze kan beëindigen, allemaal via de massamedia.

5 John Q

John Q (2002)
7.0
Kijk op Netflix • Staalarbeider John Quincy Archibald (Denzel Washington) kampt met enige geldproblemen. Desondanks gaat het leven met zijn vrouw Denise en hun 9-jarige zoontje Michael zijn alledaagse gangetje in de buitenwijken van Chicago.

John Quincy Archibalds zoon Michael zakt tijdens het honkballen in elkaar als gevolg van hartfalen. Helaas dekt John's verzekering de transplantatie van zijn zoon niet. John Q. heeft geen andere keus meer en gijzelt het personeel en de patiënten van de spoedeisende hulp totdat de artsen van het ziekenhuis akkoord gaan met de transplantatie.

Beeld: Via depositphotos

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws