'Selling Sunset' neemt opnieuw afscheid van een sleutelfiguur

'Selling Sunset' neemt opnieuw afscheid van een sleutelfiguur

De groep vertrouwde gezichten in het zesde en zevende seizoen van Selling Sunset (2019– ) wordt steeds kleiner. Eerder deze zomer bevestigde Maya Vander dat ze de serie verliet, nu blijkt dat ook Christine Quinn niet meer zal verschijnen.

Centraal figuur

Al vanaf de eerste afleveringen van Selling Sunset is vastgoedexpert Christine niet uit de realityserie weg te denken. Waar drama is, is Christine en zo groeide ze uit tot een sleutelfiguur. Het heeft er alle schijn van dat de ster eerder al afscheid nam. Ze kwam niet opdagen tijdens de reünie, volgens zeggen vanwege een coronabesmetting.

Al snel deden er speculaties de ronde dat de makelaar in werkelijkheid helemaal niet besmet was met het virus. Twee dagen na haar besmetting werd Christine namelijk gespot tijdens de opnames van een campagnefilmpje. De onderneemster hield echter voet bij stuk en beweerde dat ze daadwerkelijk ziek was geweest. Zal haar exit iets te maken hebben met haar fraude-poging aan het einde van seizoen 5?

Nieuwe toevoegingen

Tijdens een interview met Andy Cohen onthulde Christine dat ze niet zeker wist of ze zou terugkeren in de serie, mede omdat ze zich wilde concentreren op haar nieuwe onderneming RealOpen. Het lijkt erop dat Christine en Maya al vervangen zijn. Netflix bevestigde eerder dit jaar dat seizoen zes en zeven verrijkt zullen worden met twee nieuwe toevoegingen: Nicole Young en Bre Tiesi. Twee nieuwe, maar toch ook bekende sterren. Nicole is een van de langstzittende topmakelaars van The Oppenheim Group. Tiesi werkte na een carrière in de mode voor veel beroemdheden en zakenmagnaten en sloot miljoenendeals.

Selling Sunset (2019– )
6.5
Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.

Opnames seizoen 6 momenteel in volle gang

Wie de Insta's volgt van de hoofdrolspelers weet dat de opnames van seizoen 6 momenteel volop bezig zijn. De releasedatum van Selling Sunset seizoen 6 is echter nog niet bekendgemaakt. Voor die tijd verschijnt eerst spin-off Selling the OC (2022– ) op Netflix.

Beeld: Still 'Selling Sunset' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSelling Sunset (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws