Anne Heche's doodsoorzaak onthuld door forensisch geneeskundige

Anne Heche's doodsoorzaak onthuld door forensisch geneeskundige

Het is bijna twee weken geleden dat actrice Anne Heche zeer ernstig gewond raakte in een auto-ongeluk. De actrice reed met hoge snelheid in op een huis waarna zowel de auto als het huis in vlammen opging. Op 10 augustus werd Heche hersendood verklaard en een dag later besloot de familie haar van de beademing te halen. Inmiddels is de precieze doodsoorzaak van de actrice bekend.

Heche's dood wordt officieel beschouwd als een ongeval. Het rapport vermeldt een breuk van het borstbeen als gevolg van een botsing met een zwaar object. Uiteindelijk is de actrice overleden aan rookinhalatie en thermische verwondingen.

Nog voordat de familie de stekker eruit trok, zijn enkele van Heche's organen gedoneerd, zo laten de nabestaanden weten. Om welke organen het gaat is niet gespecificeerd. Haar familie en vrienden gaven de volgende verklaring vrij:

We hebben een helder licht in ons leven verloren, een vriendelijke en zeer vreugdevolle ziel, een liefhebbende moeder en een trouwe vriendin. Anne zal enorm gemist worden, maar leeft voort door haar prachtige zonen en haar iconisch oeuvre. Het doorgeven van haar moed om altijd voor de waarheid uit te komen en haar boodschap van liefde en acceptatie geven een blijvende impact.

Ook de vrouw wiens huis en bezittingen verloren gingen in het ongeluk deelde haar medeleven en verdriet op sociale media.

Het nieuws van Anne's overlijden is verwoestend. Haar familie, vrienden en vooral haar kinderen hebben een groot verlies geleden. Mijn hart gaat uit naar hen. Deze hele situatie is tragisch en er zijn echt geen woorden voor. Ik stuur mijn liefde naar iedereen die erbij betrokken is.

Lynne Mishele

Een crowdfundingactie werd opgericht om Mishele financieel bij te staan als gevolg van het ongeluk. De vrouw en haar huisdieren kwamen met de schrik vrij, maar zij verloor door de brand zo goed als al haar bezittingen en het huis. Inmiddels is er $180 duizend opgehaald.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws