'Guardians of the Galaxy'-regisseur James Gunn weigert samen te werken met bepaalde acteurs

'Guardians of the Galaxy'-regisseur James Gunn weigert samen te werken met bepaalde acteurs

James Gunn staat erom bekend dat hij zijn favoriete werknemers meeneemt van de ene productie naar de andere. Zo is zijn broer Sean in bijna al zijn projecten betrokken. Naast zijn favoriete mensen, heeft de regisseur ook een lijst met filmmakers en acteurs waarmee hij nooit samen zal werken vanwege hun temperament.

Regisseur Gunn was in een vraag- en antwoordsessie op Twitter recht voor zijn raap. Er zijn blijkbaar acteurs in Hollywood met wie hij weigert een film te maken. Hij gaat zelfs zover dat hij bij zijn collega's checkt hoe het gedrag van bepaalde acteurs is alvorens hij met hen in zee gaat.

Als ik last heb van iemands temperament en het is serieus, zal ik onmiddelijk recasten. Het leven is te kort voor klootzakken. Hetzelfde als ze herhaaldelijk laat zijn, ik haat dat of als ze onvoorbereid zijn. Ik heb een lange lijst van acteurs, waaronder A-list-acteurs, waarmee ik nooit wil samenwerken.

James Gunn

Gunn voegde eraan toe dat er ook momenten zijn geweest dat acteurs juist geweldig waren om mee te werken, maar dat hun prestaties gewoon niet in lijn waren met wat hij van ze verwachtte.

Als het prestatiegerelateerd is en ze zetten alles op alles dan zal ik er ook alles aan doen om het toch tot een goed resultaat te laten komen. Als de kwaliteit van het project zichtbaar geschaad wordt, zal ik moeten recasten. Dit kan ook gebeuren met getalenteerde acteurs die simpelweg niet in de productie passen.

James Gunn
Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
Na het verlies van Gamora verzamelt Peter Quill zijn team om het universum en een van hen te verdedigen - een missie die het einde van de Guardians kan betekenen als hij niet slaagt.

Gunns nieuwste film Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) verschijnt in de Verenigde Staten op 5 mei 2023 in de bioscoop. De Nederlandse release zal rond diezelfde datum zijn.

Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' via TMDB
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

CelebritiesGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws