De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 36, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 36, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Viking-film The Northman (2022) met Alexander Skarsgård behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staat Tom Cruise in Top Gun: Maverick (2022). De films worden op de voet gevolgd door Marokkaanse Bruiloft (2022) en door Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 7.1
  Kijk op Pathé Thuis • 'The Northman' speelt zich af in IJsland in de tiende eeuw en volgt een viking genaamd Amleth. Nadat zijn vader koning Horvendill vermoord is, is hij uit op wraak.
 2. 8.4
  Kijk op Pathé Thuis • Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.
 3. 5.9
  Kijk op Pathé Thuis • Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status.
 4. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis • Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.
 5. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Last Seen Alive' draait om Will Spann (Gerard Butler), die zijn toekomstige ex-vrouw Lisa (Jaimie Alexander) naar haar ouderlijk huis rijdt wanneer ze op mysterieuze wijze spoorloos verdwijnt tijdens een stop bij een benzinestation.
 6. 6.8
  Kijk op Pathé Thuis • 'The Bad Guys' is een team van vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Sam Rockwell), doorgewinterde kluizenkraker Mr.
 7. 5.3
  Kijk op Pathé Thuis • Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat.
 8. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis • Vervolg op de eerste 'Downton Abbey'-speelfilm uit 2019 waarin de familie Crawley en het Downton-personeel een koninklijk bezoek kregen van de koning en koningin van Groot-Brittannië.
 9. 5.3
  Kijk op Pathé Thuis • Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte.
 10. 5.0
  Kijk op Pathé Thuis • Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'The Northman' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws