Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 36, 2022)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 36, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de vierde aflevering van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022) zijn vanaf deze week ook Thor: Love and Thunder (2022) en Pinocchio (2022) met Tom Hanks te zien op Disney+. Ook de waargebeurde miniserie Mike (2022) over Mike Tyson is nu te zien. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.5
  Kijk op Disney+ • De 27-jarige Bertie Gregory is het gezicht van een nieuwe generatie ambitieuze avonturiers en natuurfilmmakers.
 2. 7.0
  Kijk op Disney+ • 'Cars on the Road' volgt Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel terwijl ze vanuit Radiator Springs naar het oosten rijden op een cross-country roadtrip om de zus van Takel te ontmoeten.
 3. 7.0
  Kijk op Disney+ • 'Growing Up' is een docuserie die de uitdagingen, overwinningen en complexiteit van het opgroeien laat zien aan de hand van tien meeslepende verhalen.
 4. 6.8

  Mike (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
  Kijk op Disney+ • De serie zal het wilde, tragische en controversiële leven en de carrière van zwaargewicht kampioen Mike Tyson verkennen - een van de meest polariserende figuren in de sportcultuur.
 5. 6.7
  Kijk op Disney+ • Anita, een inspecteur recherche van in de dertig, moet gedwongen terug naar haar geboortestad waar ze 14 jaar geleden is weggevlucht.
 6. 6.6
  Kijk op Disney+ • De hopeloze romanticus Stefan ontmoet de charismatische Katie, en ondanks dat ze verloofd is met de zoon van een rijke vastgoedmagnaat, beginnen ze een stormachtige verhouding tijdens een zomer vol bruiloften.
 7. 6.6

  The Zone: Survival Mission (2022– )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
  Kijk op Disney+ • De wereld wordt opgeslokt door een pandemie. Er zijn nieuwe regels. In The Zone, een rampscenario, wordt de mensheid getest.
 8. 6.4
  Kijk op Disney+ • De democratie is dood. Red Election is een race-tegen-de-tijdthriller die onverwachte wendingen blijft opdienen.
 9. 6.4

  Grid (2022)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • De aarde heeft catastrofale zonnewinden overleefd onder de bescherming van de Grid, haar planetaire defensieschild.
 10. 6.4
  Kijk op Disney+ • Rebecca en Romain, een jong stel van in de 30, lijken alles te hebben wat hun hartje begeert in het leven. Ze zijn verhuisd naar een rustige wijk in een kleine stad met de intentie om een gezin te stichten, maar ze hebben moeite om kinderen te krijgen.
 11. 5.1
  Kijk op Disney+ • Eric keert terug naar Kaap Qwert om het mysterie van de verdwijning van zijn ouders op te lossen. Eenmaal terug ontmoet hij vrienden en vijanden en zal hij achter het geheim moeten komen van het pretpark met een horrorthema.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 2. 7.3
  Kijk op Disney+ • Een inzicht in de dromen, uitdagingen en overwinningen van de baanbrekende AFLW league. In deze zesdelige serie komen we meer te weten over de moedige pioniers, die te horen kregen dat ze nooit Australian football op het hoogste niveau zouden kunnen spelen, maar het toch voor elkaar kregen.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 6.2
  Kijk op Disney+ • Anthologieserie, afgeleid van 'American Horror Story' waarbij elke aflevering een op zichzelf staand spookverhaal is.
 5. 5.2
  Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 8.7
  Kijk op Disney+ • De stad Los Angeles kleurt paars wanneer BTS voor de eerste keer in twee jaar hun concert “Permission to Dance” opvoert in het SoFi Stadium.
 2. 8.2
  Kijk op Disney+ • Niet in staat zijn problemen goed te verwoorden is Michael (Himesh Patel) op zoek naar een uitweg uit zijn steeds dieper wordende depressie.
 3. 7.6
  Kijk op Disney+ • Jake verliest zijn beste vriend Zach in een SWAT-operatie in de buurt van Detroit. Acht maanden later proberen Jake en zijn team “The Mother” op te pakken - de terrorist die verantwoordelijk is voor Zachs dood.
 4. 7.4
  Kijk op Disney+ • Taika Waititi, Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson en Natalie Portman onthullen de geheimen achter de creatie van 'Thor:
 5. 7.3
  Kijk op Disney+ • Deze special toont de terugkeer van Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker naar het scherm, maar ook die van Ewan McGregor en Hayden Christensen in hun klassieke rollen.
 6. 6.9
  Kijk op Disney+ • Conor stuurt zijn neef naar de gevangenis om een door het leven getekende gevangene te bezoeken. Maar binnen de gevangenismuren verloopt de vooruitgang in een ander tempo en is er altijd de dreiging van geweld.
 7. 6.7
  Kijk op Disney+ • In Ghana krijgt een buitenlander een opdracht om kinderen te ronselen voor een risicovolle baan. Hij vindt Prince en Mathilda, twee levendige kinderen...
 8. 6.7
  Kijk op Disney+ • Salam, een jonge Lyft-chauffeuse, probeert de nachtdienst in New York te volbrengen terwijl ze wacht op nieuws over leven of dood van haar familie in Syrië.
 9. 6.6
  Kijk op Disney+ • Een professionele cellist heeft een ontmoeting met een vreemde in de metro. Een ontmoeting die onverwachte en ingrijpende gevolgen heeft voor zijn leven...
 10. 6.6
  Kijk op Disney+ • De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen.
 11. 6.5
  Kijk op Disney+ • Wraak kan het best a capella uitgeserveerd worden. Kiera, een gepest tienermeisje en aanvoerster van de zangclub, richt met haar a capella-vriendinnen een spoor van vernietiging aan onder haar middelbare schoolvijanden.
 12. 6.3
  Kijk op Disney+ • In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
 13. 6.2
  Kijk op Disney+ • Het leven van de 11-jarige Hannah wordt overhoop gehaald wanneer ze een jongen uit het 'verboden' deel van de gemeente leert kennen.
 14. 6.2
  Kijk op Disney+ • Gevangen in een wereld van huiselijkheid en dienstbaarheid, staat de immer lijdzame domineesvrouw Valerie (55) al haar hele leven in dienst van anderen.
 15. 6.0
  Kijk op Disney+ • Wanneer Adèle, een Engelse lerares, spontaan een jonge 15-jarige migrant illegaal met haar klas mee aan boord van een veerboot naar Engeland laat gaan, heeft ze nog geen idee wat haar gebaar voor gevolgen zal hebben op deze nachtelijke reis.
 16. 6.0
  Kijk op Disney+ • Toen Ella 12 was, heeft ze voor het eerste gevochten. Toen ze 12 was ontdekte ze ook seksualiteit. Ella is nu 18 en overdenkt hoe ze door haar obsessie met Moses, de beste vriend van haar broer, nog altijd een geheim met zich meedraagt.
 17. 6.0
  Kijk op Disney+ • Een alleenstaande moeder, schoonmaakster van een school van middelbare leeftijd, heeft het moeilijk wanneer haar enige kind het huis uitgaat en ze vindt zichzelf opnieuw uit als een superheld om het tegen de plaatselijke pestkoppen op te nemen.
 18. 5.4
  Kijk op Disney+ • Het is Disney+ Day en Lisa Simpson is vastbesloten een ultieme prinses-transformatie te ondergaan. Na het ontmoeten van een aantal beruchte Disney-schurken verrast het Lisa als ze ontdekt dat slecht zijn mogelijk toch leuker is.
 19. 5.1
  Kijk op Disney+ • Een live-action-bewerking van Disney's 'Pinocchio'. Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden.
 20. Kijk op Disney+ • Een speciale kijk op de aankomende Star Wars-original-serie 'Andor'. Stream de serie vanaf 21 september op Disney+.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws