FilmVandaag.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2022

FilmVandaag.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2022

Voor de tweede keer op rij is FilmVandaag.nl genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Media, TV & Film. Help jij ons op weg naar de winst? Tot en met 21 oktober kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen.

De jaarlijkse uitreiking wordt georganiseerd door business-platform Emerce en marktonderzoeksbureau Multiscope. Samen nomineren zij jaarlijks twaalf websites in elk van de 40 verschillende categorieën. Per categorie komen er na de stemming twee winnaars uit de bus: de site met de hoogste score en die met de meeste stemmen.

Stemmen op FilmVandaag.nl

Vorig jaar kwam online uitzendbureau Timing uit de bus als overall winnaar. Dit jaar zou dat zomaar FilmVandaag.nl kunnen zijn. Je stem uitbrengen doe je via deze link. Onder de stemmers verloten Emerce en Multiscope tevens een PlayStation 5, een Apple of Samsung Smartwatch, twee Instax Mini camera's, een fashioncheque-waardebon of een jaarabonnement voor de bioscoop.

De genomineerden kun je beoordelen op basis van ontwerp, inhoud en navigatie. Ook wordt gevraagd hoe waarschijnlijk het is dat je de website aanbeveelt bij een vriend, familielid of collega. Vergeet vervolgens niet je stem te activeren via de mail die je hierna ontvangt!

Stemmen kan hier!

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen

Meer algemeen

Meer algemeen

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws