Nederlandse romkom 'Foodies' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Nederlandse romkom 'Foodies' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Sanne Vogel speelt een foodblogger in Foodies (2022). De romantische komedie van eigen bodem verscheen afgelopen mei in de bioscoop en is vanaf vandaag ook eindelijk te huur via Pathé Thuis. Foodies is via hier te zien.

De populaire foodblogger Sam droomt haar hele leven al van een eigen kookboek. Ze werkt zichzelf echter flink in de problemen als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van een jonge chef waar ze net een oogje op heeft. Niet alleen haar carrière komt op het spel staan, ook haar levenslange droom én haar kans op een relatie komt in het geding…

Kijk Foodies nu op Pathé Thuis! 🍿

Naast Sanne Vogel worden de overige hoofdrollen gespeeld door Holly Mae Brood, Sinan Eroglu, Sanne Langelaar en Anneke Blok. De nieuwe romantische komedie is geregisseerd door Mannin de Wildt, die eerder Lang zal ze leven (2011) maakte.

Foodies (2022)
6.1
Kijk op Pathé Thuis • Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan een eigen kookboek wil schrijven. Maar als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor is gevallen, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen.

Foodies is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / WW Entertainment
Afbeelding via Filmdepot / WW Entertainment
Beeld: Still 'Foodies' via Filmdepot / WW Entertainment

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsFoodies (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws