Ontroerende Britse dramafilm bestormt de top 10 op Netflix

Ontroerende Britse dramafilm bestormt de top 10 op Netflix

Een voormalige boyband-ster krijgt een onverwachte tweede kans in I Used to be Famous (2022). De Britse Original-film staat sinds vorige week op Netflix en weet veel kijkers te trekken. De muzikale film staat hoog in de top 10 op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

Hoog in de Netflix top 10

De muzikale feelgood-film staat op de vierde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers zijn niet bekend, maar het is duidelijk dat I Used to be Famous volop wordt bekeken in ons land. Ook critici zijn positief en belonen de film met een ruimvoldoende op IMDb.

I Used to be Famous (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Vince (Ed Skrein) zat vroeger in de hipste boyband die er was. Nu is hij alleen en wanhopig. Een geïmproviseerde jam met Stevie (Leo Long), een autistische drummer met een ongelooflijke gave voor ritme, ontketent een onverwachte vriendschap.

Van boyband naar unieke muziekgroep

Vince (Ed Skrein) zat vroeger in de hipste boyband die er was. Nu is hij alleen en wanhopig. Een geïmproviseerde jam met Stevie (Leo Long), een autistische drummer met een ongelooflijke gave voor ritme, ontketent een onverwachte vriendschap. Samen vormen ze een unieke band door de kracht van muziek.

Beeld: Still 'I Used to be Famous' via Netflix / Sanja Bucko

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsI Used to be Famous (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws