Deze week nieuw op Netflix (26 september t/m 2 oktober, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (26 september t/m 2 oktober, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 27 september

Nine Days

Nine Days (2020)
6.8
Kijk op Netflix • Will (Winston Duke) zit in een afgelegen huis op desolate plek waar hij via televisieschermen het leven van mensen volgt.

Will (Winston Duke) volgt in een afgelegen huis via televisieschermen het leven van mensen. Als er iemand overlijdt komt er een plek vrij voor een nieuw leven en de gegadigden, nog ongeboren zielen, komen langs in het huis om door Will ondervraagd te worden om daarmee kans te maken op het leven. Maar dan wordt Will zelf geconfronteerd met een existentieel dilemma…

The Dead Don't Die

The Dead Don't Die (2019)
5.4
Kijk op Netflix • Het vredige stadje Centerville wordt geteisterd door een zombieplaag en lokale agenten moeten zo snel mogelijk optreden om de inwoners te beschermen.

In het rustige dorpje Centerville zijn agent Ronnie Peterson (Adam Driver) en Chief Cliff Robertson (Bill Murray) rustig op patrouille als op de radio het nieuws te horen is dat het klimaat verstoord is, en daarmee ook het dag-nachtritme. Al snel wordt duidelijk dat er merkwaardige veranderingen plaatsvinden in het dorp. Als twee werknemers van het lokale restaurant gevonden worden nadat ze bruut vermoord en deels opgegeten zijn, wordt vermoed dat er zombies in het spel zijn.

Minions & more (serie)

Minions & More 1 (2022)
6.5
Kijk op Netflix • Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.

Een verzameling aan korte Minions-verhalen van de Despicable Me-franchise. Met korte films als Training Wheels, Puppy en Yellow Is The New Black.

Woensdag 28 september

Blonde

Blonde (2022)
5.5
Kijk op Netflix • Na een heftige jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 50 uit tot een filmster en sekssymbool.

De nieuwe Netflix-film is gebaseerd op de bestseller van Joyce Carol Oates en geeft een nieuwe kijk op het leven van één van Hollywoods meest blijvende iconen, Marilyn Monroe. Van haar jeugd als Norma Jeane tot haar opkomst in het sterrendom. Netflix legt uit dat de film "de grenzen van feit en fictie vervaagt om de groeiende kloof tussen haar publieke en privé-zelf te onderzoeken".

Eat the Rich: The GameStop Saga (docuserie)

Eat the Rich: The GameStop Saga (2022)
6.0
Kijk op Netflix • Deze documentaireserie volgt een groep buitenbeentjes die zich online verenigen om hun geliefde GameStop te redden uit de klauwen van de hoge pieten van Wall Street, in een viraal David vs.

Het lukte een groep buitenbeentjes vorig jaar om zich online te verenigen om hun geliefde GameStop te redden uit de handen van de rijke mannen van Wall Street. Nu duikt Netflix in de bijzondere zaak.

Inside the World's Toughest Prisons (seizoen 6)

Inside the World's Toughest Prisons (2016– )
7.2
Kijk op Netflix • Misdaadjournalisten laten zich vrijwillig achter de tralies van enkele van 's werelds beruchtste en zwaarste gevangenissen opsluiten over de hele wereld om als een gevangene te leven.

Opnieuw laten misdaadjournalisten zich vrijwillig achter de tralies van enkele van 's werelds beruchtste en zwaarste gevangenissen opsluiten over de hele wereld om als een gevangene te leven.

Too Hot to Handle Brazil (seizoen 2)

Too Hot to Handle Brazil (2021– )
5.5
Kijk op Netflix • Tien zinderend hete Brazilianen ontmoeten elkaar in een dromerig strandresort. Maar om kans te maken op het grote geldbedrag, mogen ze geen seks hebben.

Netflix heeft weer tien vrijgezelle Brazilianen verzameld die elkaar ontmoeten in een dromerig strandresort. Maar om kans te maken op het grote geldbedrag, mogen ze geen seks hebben.

Donderdag 29 september

Die Kaiserin (serie)

Die Kaiserin (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.

Het nieuwe kostuumdrama vertelt het verhaal van de jonge keizerin Elisabeth von Wittelsbach, prinses van Beieren (Devrim Lingnau), beter bekend als keizerin Sisi, en de nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije (Philip Froissant). Ze worden geconfronteerd met een hof vol beperkingen, een machtsstrijd en ongelooflijk veel intriges. Er ontstaat een romantische situatie, maar Frans gaat al trouwen met een ander.

Vrijdag 30 september

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
6.5
Kijk op Netflix • 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' is een spin-off van de 'The Fast and the Furious'-reeks met de twee personages Luke Hobbs en Deckard Shaw in de hoofdrollen.

We volgen beveiliger Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en de losbandige Deckard Shaw (Jason Statham). Ondanks dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beiden, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in met elkaar samenwerken. Ze dienen het op te nemen tegen een ongeslagen opponent met de naam Brixton (Idris Elba).

Rainbow

Rainbow (2022)
4.5
Kijk op Netflix • Een moderne versie van het klassieke verhaal Wizard of Oz, geschreven door Lyman Frank Baum met in de hoofdrol de Spaanse zangeres Dora Postigo.

Netflix benadrukt dat Rainbow "geen film is". De streamingdienst noemt het een "trip". Dora (gespeeld door de Spaanse zangeres Dora Postigo) gaat op zoek naar haar moeder en komt onderweg een leeuw in haar kamer tegen, een vrouw die haar heel rijk en beroemd beloofd te maken en een bizar feest.

Entergalactic (serie)

Entergalactic (2022)
7.4
Kijk op Netflix • De ambitieuze kunstenaar Jabari probeert een evenwicht te vinden tussen succes en liefde wanneer hij zijn droomappartement in Manhattan betrekt en valt voor zijn buurvrouw.

Rapper Kid Cudi komt met een geanimeerde miniserie over zijn album. We volgen de jonge kunstenaar Jabari terwijl hij probeert liefde en succes in evenwicht te brengen.

Zaterdag 1 oktober

Friday the 13th

Friday the 13th (2009)
5.5
Kijk op Netflix • Een groep jongeren trekt de bossen van Crystal Lake in waar een zieke geest ronddwaalt die de jongeren op gruwelijke wijze afslacht.

Een groep jongeren trekt de bossen van Crystal Lake in waar een zieke geest ronddwaalt die de jongeren op gruwelijke wijze afslacht.

Insidious

Insidious (2010)
6.8
Kijk op Netflix • Josh en Renai vormen samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe.

Josh en Renai vormen samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe. Het jonge stel ontdekt dat hun huis is bezeten door duistere entiteiten.

Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3 (2011)
5.8
Kijk op Netflix • Toen Katie en haar zus Kristie nog jonge kinderen waren, woonden ze samen met hun moeder Julie in Californië.

Toen Katie en haar zus Kristie nog jonge kinderen waren, woonden ze samen met hun moeder Julie in Californië. Wanneer cinematograaf Dennis bij zijn geliefde Julie en haar twee dochters intrekt, ontdekt hij al snel dat een van de twee dochters, Kristi, zich vreemd gedraagt. Ze blijft maar beweren dat ze een onzichtbare vriend heeft, genaamd Toby.

Zondag 2 oktober

Siempre reinas

Siempre reinas (2022– )
7.0
Kijk op Netflix • De serie 'Siempre reinas' volgt het leven van de Mexicaanse showbizz-iconen Lucía Méndez, Laura Zapata, Sylvia Pasquel en Lorena Herrera die zichzelf herontdekten.

Deze serie volgt het leven van de Mexicaanse showbiz-koninginnen Sylvia Pasquel, Laura Zapata, Lucía Méndez en Lorena Herrera terwijl ze een unieke vriendschap vormen.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix / Thomas Schenk

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws