Omar Sy is wederom een charmante meesterdief in de eerste beelden van 'Lupin: Part 3'

Omar Sy is wederom een charmante meesterdief in de eerste beelden van 'Lupin: Part 3'

De favoriete meesterdief van streamingland is terug! Althans, bijna dan. Netflix heeft de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Lupin (2021– ) vrijgegeven, waarin we zien hoe Omar Sy in de rol van Assane Diop iedereen om de tuin leidt. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn.

Tijd om te verdwijnen

Na de gebeurtenissen uit het vorige seizoen, zit Diop ondergedoken. Hij moet er erg aan wennen om ver van zijn vrouw en kind te leven, en houdt het dan ook niet lang vol. Hij besluit terug te keren naar Parijs, maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan. Hij wordt overal gezocht en zijn gezicht hangt overal door de stad. Daarom doet hij een voorstel: verdwijnen uit Frankrijk en ergens anders opnieuw beginnen. Maar door een onverwachte verschijning lopen zijn plannen helemaal anders…

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen hier:

Het eerste deel van Lupin verscheen in 2020 en werd lovend ontvangen. De serie werd wereldwijd goed bekeken en al snel werd er een vervolg aangekondig. Dat kwam een jaar later, maar werd minder enthousiast ontvangen. Dit derde deel van het verhaal van Assane Diop werd in het voorjaar van vorig jaar al aangekondigd, nog vóór het tweede seizoen te zien was.

Lupin (2021‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.

Het derde seizoen van Lupin verschijnt binnenkort op Netflix. Daar kun je de eerste twee seizoenen van de aanstekelijke misdaadserie ook vinden. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Lupin' via Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLupin (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws