'The Witcher' seizoen 3 én spin-off 'Blood Origin' krijgen releasedatum op Netflix

'The Witcher' seizoen 3 én spin-off 'Blood Origin' krijgen releasedatum op Netflix

Dubbel goed nieuws voor fans van avonturenserie The Witcher (2019– )! Netflix heeft vannacht onthuld wanneer het derde seizoen van de populaire serie verschijnt, én heeft daarbij ook de releasedatum van de spin-off The Witcher: Blood Origin (2022) aangekondigd. Veel moois om naar uit te kijken dus!

Kerstcadeau

The Witcher: Blood Origin verschijnt zelfs dit jaar nog! Vanaf Eerste Kerstdag is de langverwachte spin-off te zien op Netflix. De serie is een prequel en speelt zich ongeveer 1200 jaar eerder af dan de originele serie. Het verhaal draait om het ontstaan van de allereerste Witch en de gebeurtenissen die leiden tot de samensmelting van de werelden van monsters, mensen en elfen. Eind vorig jaar verscheen onderstaande teaser van de serie:

Op het derde seizoen van originele serie The Witcher moeten we iets langer wachten. De streamingdienst liet weten dat de nieuwe afleveringen in de zomer van 2023 naar ons toe komen. Een precieze datum volgt nog. Nog even geduld dus, maar met Blood Origin op het winterprogramma hoeven we ons niet te vervelen!

The Witcher verscheen in 2019 voor het eerst op Netflix en was meteen razend populair. De serie draait om een zogenaamde 'Witcher', de heks Geralt, een gemuteerde monsterjager die tussen de werelden van mensen, elfen en monsters leeft. Over het plot van het nieuwe seizoen van de serie is nog maar weinig bekend.

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december te zien op Netflix. Het derde seizoen van The Witcher verschijnt in de zomer van 2023 op het platform. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Witcher' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixThe Witcher (2019– )The Witcher: Blood Origin (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws