Netflix onthult releasedatum van '1899', duistere serie van de makers van 'Dark'

Netflix onthult releasedatum van '1899', duistere serie van de makers van 'Dark'

Er komt binnenkort een nieuwe mysterieuze serie naar Netflix. Het Duits-Amerikaanse 1899 (2022– ) draait om een groep passagiers op een migrantenschip op open zee en belooft ontzettend spannend te worden. De streamingdienst heeft vannacht, met alle hoofdrolspelers erbij, onthult wanneer de serie verschijnt.

De Duits-Amerikaanse serie is gemaakt door Baran bo Odar en Jantje Friese, en de hoofdrollen worden gespeeld door José Pimentão, Mathilde Ollivier, Miguel Bernardeau, Jonas Bloquet, Yann Gael, Andreas Pietschmann, Emily Beecham, Isabella Wei, Maciej Musial, Gabby Wong, Rosalie Craig, Aneurin Barnard en Lucas Lynggaard Tønnesen. Dat is een diverse ploeg, en ze waren er allemaal (online) bij toen Netflix de releasedatum onthulde. Bekijk de video hieronder:

De passagiers op het schip hebben allemaal verschillende afkomsten en nationaliteiten, maar delen een grote droom: een betere toekomst opbouwen aan de andere kant van de oceaan. Ze zijn allemaal aan dezelfde gevaarlijke reis begonnen, die voorspoedig verloopt. Dat verandert als ze plotseling een ander migrantenschip tegenkomen, dat al maandelang vermist wordt. Ze proberen contact te leggen, maar dat wat ze aan boord aantreffen, verandert hun reis in een onheilspellende nachtmerrie…

Alle afleveringen van 1899 zijn vanaf 17 november te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar welke films en series er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnen? Hier vind je ons volledige overzicht.

1899 (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • De serie '1899' speelt zich af tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. Ook al hebben de passagiers verschillende achtergronden en nationaliteiten, ze delen dezelfde dromen en hopen allemaal op een betere toekomst in het buitenland.
Beeld: Still '1899' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix1899 (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws