Mysterieuze miniserie 'Inside Man' met David Tennant komt naar Netflix

Mysterieuze miniserie 'Inside Man' met David Tennant komt naar Netflix

Inside Man (2022) komt naar Netflix. De BBC-serie over een mysterieus verhaal van een ter dood veroordeelde gevangene en een jonge journalist verschijnt volgende maand al op de streamingdienst, zo kondigt Netflix aan.

Engelse pastorie

Een Amerikaanse ter dood veroordeelde houdt van het oplossen van mysteries. Hij besluit een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plotseling is verdwenen. Wat heeft een vrouw die vastzit in een kelder onder een Engelse pastorie hiermee te maken?

David Tennant en Stanley Tucci

Naast David Tennant, die we kennen als Doctor Who en van de populaire serie Broadchurch (2013–2017), wordt de overige hoofdrol gespeeld door de Oscargenomineerde The Lovely Bones-acteur Stanley Tucci. Ook Dolly Wells, Lydia West en Eke Chukwu komen voorbij. Het script is geschreven door Steven Moffat, die eerder series schreef als Sherlock (2010–2017) en Dracula (2020).

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Vanaf oktober op Netflix

Netflix laat weten dat Inside Man ergens in oktober op de streamingdienst verschijnt. Een specifieke releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Inside Man in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Inside Man (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Een Amerikaanse ter dood veroordeelde met een nevenactiviteit in het oplossen van mysteries helpt een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plotseling is verdwenen.
Beeld: Still 'Inside Man' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsInside Man (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws