'The Kardashians' seizoen 2 vandaag van start op Disney+

'The Kardashians' seizoen 2 vandaag van start op Disney+

De beroemdste familie van de wereld is vandaag terug op Disney+ met een gloednieuw seizoen van The Kardashians (2022– ). De eerste aflevering van het tweede seizoen van de populaire realityserie is nu te zien op de streamingdienst.

Schokkend nieuws

Alle Kardashian-zusjes zijn weer van de partij en we zien ze wederom hun geweldige levens leiden. Er staat weer van alles te gebeuren terwijl we ze volgen in hun dagelijkse gebeurtenissen, maar bovenal onthult Khloé in seizoen 2 schokkend nieuws dat de familie voor altijd zal veranderen…

Kijk The Kardashians nu op Disney+! 🍿

Wekelijkse afleveringen

De eerste aflevering van The Kardashians seizoen 2 is nu te zien op Disney+. Net als She-Hulk: Attorney at Law (2021– ) verschijnt elke donderdag een nieuwe aflevering op de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

The Kardashians (2022– )
4.7
Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
Beeld: Still 'The Kardasians' via Hulu / Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tipsThe Kardashians (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws