Nieuw op Netflix: rampenfilm 'Moonfall' met Halle Berry

Nieuw op Netflix: rampenfilm 'Moonfall' met Halle Berry

Moonfall (2022) verscheen begin dit jaar in de bioscoop en is vanaf eindelijk ook te zien op een streamingdienst. De rampenfilm met Halle Berry en Patrick Wilson in de hoofdrollen verschijnt vandaag namelijk op Netflix.

Mysterieuze maanbotsing

In 1969, toen Apollo twee minuten lang contact verloor met de Aarde tijdens de historische maanlandingsmissie, zagen de astronauten iets wat ze 50 jaar lang verborgen hebben weten te houden. Als de maan nu botst met iets mysterieus waardoor zij uit haar baan raakt en op ramkoers komt met onze planeet, is NASA executive en voormalig astronaut Jo Fowler (Halle Berry) ervan overtuigd dat zij de aarde kan redden van vernietiging. Ze vertrekt samen met twee bondgenoten op een laatste missie de ruimte in. Maar de maan blijkt niet te zijn wat we dachten…

Van The Day After Tomorrow-regisseur

De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland en Charlie Plummer. De rampenfilm is geregisseerd door Roland Emmerich, bekend van zijn films Independence Day (1996), The Day After Tomorrow (2004) en 2012 (2009).

Moonfall (2022)
5.1
Kijk op Netflix • In 'Moonfall' komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze in ramkoers komt met onze planeet. Het is slechts een kwestie van weken voordat de botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.

Vanaf vandaag op Netflix

Moonfall is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Moonfall' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMoonfall (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws