Prime Video onthult eerste beelden en releasedatum van thrillerserie 'The Devil's Hour'

Prime Video onthult eerste beelden en releasedatum van thrillerserie 'The Devil's Hour'

Ook Prime Video bereidt zich voor op Halloween en kondigt vandaag een gloednieuwe, spannende serie aan: The Devil's Hour (2022– ). De onheilspellende thrillerserie start volgende maand al op de streamingdienst. Vandaag is de eerste trailer te zien.

Het uur van de duivel

Lucy wordt elke nacht precies om 03:33 uur wakker, het uur van de duivel. Ze heeft angstaanjagende visoenen en haar huis wordt achtervolgd door onverklaarbara echo's. Wanneer Lucy plots in verband wordt gebracht met een reeks moorden, komen de antwoorden naar boven die haar al die jaren ontgaan zijn…

Moorddadige obsessie

Lucy wordt gespeeld door Jessica Raine, bekend van Patrick Melrose (2018) en Baptiste (2019–2021). Doctor Who-acteur Peter Capaldi speelt een teruggetrokken zwerver die wordt gedreven door een moorddadige obsessie. Hij blijkt het voornaamste doelwit te zijn van een klopjacht van de politie.

The Devil's Hour (2022– )
7.7
Kijk op Prime Video • Lucy wordt elke nacht precies om 03:33 uur wakker, het uur van de duivel. Ze heeft angstaanjagende visoenen en haar huis wordt achtervolgd door onverklaarbara echo's.

Vlak voor Halloween op Prime Video

The Devil's Hour is vanaf 28 oktober te zien op Prime Video. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Prime Video.

Beeld: Still 'The Devil's Hour' via Amazon Prime Video
Tekst: Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoThe Devil's Hour (2022– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws