Gloednieuwe actiethriller met Oscarwinnares Allison Janney nu te zien op Netflix

Gloednieuwe actiethriller met Oscarwinnares Allison Janney nu te zien op Netflix

Twee vrouwen riskeren hun leven tijdens een gevaarlijke reddingsmissie in Lou (2022). De gloednieuwe actiethriller met niemand minder dan Allison Janney in de hoofdrol is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Wanhopige moeder

Als een jong meisje wordt ontvoerd, vormt haar wanhopige moeder (Jurnee Smollett) een team met de mysterieuze buurvrouw Lou (Allison Janney) om de kidnapper te achtervolgen. De twee vrouwen riskeren hun leven tijdens een hevige storm. De reddingsmissie test hun grenzen en legt schokkende geheimen uit hun verleden bloot.

Allison Janney in de hoofdrol

De hoofdrol van Lou wordt gespeeld door niemand minder dan Allison Janney, die een Oscar won voor haar bijrol in I, Tonya (2017). De rol van de moeder is voor Jurnee Smollett, die we kennen uit fantasyserie Lovecraft Country (2020) op HBO Max en die eerder samenwerkte met Netflix voor Spiderhead (2022). Ook Prometheus-acteur Logan Marshall-Green komt voorbij.

Lou (2022)
6.1
Kijk op Netflix • In 'Lou' woedt een enorme storm. Een jong meisje wordt ontvoerd. Haar moeder heeft geen andere keuze en gaat samen met de mysterieuze oudere buurvrouw op jacht naar de kidnapper - een reis door de wildernis die hun grenzen zal testen en donkere en schokkende geheimen uit hun verleden zal blootleggen.

Vanaf vandaag op Netflix

Lou is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Liane Hentscher
Afbeelding via Netflix / Liane Hentscher
Beeld: Still 'Lou' via Netflix / Liane Hentscher

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLou (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws