Na 'Dahmer' komt Netflix met nieuwe docuserie over Jeffrey Dahmer, eerste trailer nu te zien

Na 'Dahmer' komt Netflix met nieuwe docuserie over Jeffrey Dahmer, eerste trailer nu te zien

Netflix kondigt een gloednieuwe docu aan over Jeffrey Dahmer, de gruwelijke seriemoordenaar die de VS vorige eeuw opschrikte. De eerste trailer van Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021– ) is nu alvast te zien. Volgende maand gaat de nieuwe docuserie in première.

Nalatige politie

Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks: een vriezer vol menselijke hoofden, schedels, botten en andere resten in verschillende staten van ontbinding en uitstalling. Dahmer bekende al snel zestien moorden in Wisconsin in de afgelopen vier jaar, plus nog één in Ohio in 1978, alsook onvoorstelbare daden van necrofilie en kannibalisme.

Waarom kon Dahmer, die in 1988 was veroordeeld voor aanranding van een minderjarige, verdenking en opsporing door de politie vermijden toen hij Milwaukee's homoscene stalkte op zoek naar slachtoffers, waaronder veel gekleurde mensen?

Jeffrey Dahmer is hot op Netflix

Vorige week verscheen op Netflix ook al de heftige serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022), dit keer geen docu maar een gedramatiseerde serie. Het verhaal over de seriemoordenaar is hierdoor weer veelbesproken en de aankomende docu zal de vergelijking met het echte verhaal goed kunnen weergeven.

Vanaf oktober op Netflix

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes is vanaf 7 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021– )
Kijk op Netflix • Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks:
Beeld: Still 'Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sConversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws