Het maakt Pierce Brosnan niet uit wie de nieuwe James Bond wordt: 'Kan me niet schelen'

Het maakt Pierce Brosnan niet uit wie de nieuwe James Bond wordt: 'Kan me niet schelen'

Je zou denken dat voormalig James Bond-acteur Pierce Brosnan enigszins geïnteresseerd is in wie Daniel Craig opvolgt en daarmee ook hem in de voetsporen treedt. Toch kan het de acteur niet bekoren. In een interview met GQ UK is Brosnan duidelijk: "Wie moet het doen? Kan me niet schelen".

Niet interessant

Na de onverschillige opmerking draait Brosnan nog iets bij: "Het zal interessant zijn om te zien wie ze krijgen, wie de man zal zijn. Wie het ook wordt, ik wens hem veel succes." GQ UK merkt echter op dat Brosnan dit zei met "een toon die aangeeft dat het misschien eigenlijk niet zo interessant is". Oftewel, de beste man is sarcastisch. Het maakt hem simpelweg niet uit wie de nieuwe 007 wordt.

Perstour Black Adam

Brosnan werd geïnterviewd tijdens de perstour van DC-film Black Adam (2022), waarin de James Bond-acteur naast Dwayne Johnson een superheld speelt. Naast de nieuwe geheim agent werd Brosnan ook gevraagd naar wat hij van de vorige James Bond-films vondt. Over Skyfall (2012) is hij lovend, maar over No Time to Die (2021) is hij minder te spreken en de acteur stopt met zijn zin voordat er écht iets negatiefs uit hem komt.

Ik zag de laatste en ik zag Skyfall. Ik hou van Skyfall. Ik ben niet zo zeker van de laatste. Daniel geeft altijd alles vanuit zijn hart. Heel moedig, heel sterk. Maar…

Pierce Brosnan

Wanneer we te horen krijgen wie Brosnan en Craig opvolgt, is nog niet bekend. Brosnan is voor die tijd, vanaf 19 oktober, eerst nog te zien in Black Adam.

Black Adam (2022)
Bijna 5000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg - en net zo snel gevangen werd genomen - is Black Adam (Dwayne Johnson) bevrijd uit zijn aardse tombe, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws