Spannende spionagefilm met Naomi Watts opnieuw razend populair door re-release op Netflix

Spannende spionagefilm met Naomi Watts opnieuw razend populair door re-release op Netflix

Sinds begin september is The International (2009) weer op Netflix te vinden. De spionagethriller beleeft daardoor een nieuwe vlaag aan populariteit in Nederland: de film met Naomi Watts en Clive Owen is namelijk al enige tijd in de top 10 te vinden op de streamingdienst. Een groot kijkcijfer-succes dus.

Andere handige Netflix-pagina's:

Constante plek in de Netflix top 10

De spannende spionagefilm bevindt zich nu al enkele weken in de top 10 op Netflix, met momenteel een mooie zesde plek. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat The International volop wordt bekeken in ons land.

The International (2009)
6.5
Kijk op Netflix • Een Interpol agent (Clive Owen) en een advocaat (Naomi Watts) onderzoeken de illegale activiteiten van een van de grootste banken ter wereld.

Terroristische banken

Interpol-agent Louis Salinger (Clive Owen) en Assistant District Attorney Eleanor Whitman (Naomi Watts) zijn vastbesloten een van 's werelds machtigste banken voor het gerecht te brengen. Ze ontdekken illegale activiteiten zoals witwassen, wapenhandel en het destabiliseren van regeringen. Hun vasthoudendheid brengt hun eigen leven in gevaar omdat de bank voor niets terugdeinst om terreur en oorlog te blijven financieren.

Beeld: Still 'The International' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe International (2009)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws