Netflix kondigt docu aan over vermiste Zweedse journaliste

Netflix kondigt docu aan over vermiste Zweedse journaliste

Wanneer een Zweedse journaliste verdwijnt in de buurt van het Deense Kopenhagen, blijkt dat ze aan boord van een zelfgemaakte duikboot is vermoord. Wie zat hierachter en wat is er precies gebeurd? Netflix duikt volgende week in de zaak met Into the Deep (2020). Vandaag onthult de streamingdienst alvast de eerste trailer.

Zelgemaakte onderzeeër

Filmmaker Emma Sullivan wilde de excentrieke uitvinder Peter Madsen interviewen over zijn zelfgemaakte raket voor een documentaire waar ze mee bezig was. Maar al snel ontdekt ze een veel heftiger verhaal: als journaliste Kim Wall verdwijnt nadat ze aan boord is gegaan van de onderzeeër van Madsen, verbergt hij de schokkende waarheid over haar lot. Hij heeft haar op brute wijze vermoord. Waarom? Had dit voorkomen kunnen worden?

Volgende week al op Netflix

Into the Deep is vanaf 30 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Into the Deep (2020)
6.6
Kijk op Netflix • Als journaliste Kim Wall verdwijnt nadat ze aan boord is gegaan van de onderzeeër van uitvinder Peter Madsen, verbergt hij de schokkende waarheid over haar lot.
Beeld: Still 'Into the Deep' via Netflix / YouTube
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sInto the Deep (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws