De 5 beste nieuwe films op Netflix (week 38, 2022)

De 5 beste nieuwe films op Netflix (week 38, 2022)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast een gloednieuwe Original-film, het ontroerende A Jazzman's Blues (2022), is nu ook actiethriller Lou (2022) te zien, net als rampenfilm Moonfall (2022). Actiefilm Red (2010) met Bruce Willis verschijnt overmorgen (zondag) weer op Netflix.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • In deze documentaire beklimmen een moeder en dochter een Zwitserse berg, waarbij ze pijnlijke herinneringen ophalen terwijl ze worstelen om hun relatie te verzoenen.
 2. 7.8
  Kijk op Netflix • Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
 3. 7.0
  Kijk op Netflix • Frank Moses ontdekt dat de nieuwe CIA-directeur het op zijn hele voormalige CIA-team voorzien heeft. Met zijn vriendin Sarah op sleeptouw, brengt Frank de gepensioneerde leden weer bij elkaar.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • Uren na de tragische en onverklaarbare dood van hun jongste broer wordt het leven van drie broers volledig op zijn kop gezet.
 5. 6.7
  Kijk op Netflix • De verboden liefde tussen Bayou en Leanne komt aan het licht tijdens het onderzoek naar een moord.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'A Jazzman's Blues' via Netflix / Jace Downs

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws