Netflix maakt releasedatum bekend van Tim Burtons 'Wednesday'

Netflix maakt releasedatum bekend van Tim Burtons 'Wednesday'

De serie zat er al een tijdje aan te komen, maar op welke datum precies was nog even de vraag. Tim Burtons Wednesday (2022) maakt zijn Netflix-entree ruim op tijd voor Halloween. De serie is vanaf deze herfst te zien.

De Oscargenomineerde griezelexpert Burton is terug met een Netflix-serie gebaseerd op The Addams Family (1964–1966). In deze nieuwe serie rondom de inmiddels welbekende familie, draait het helemaal om dochter Wednesday gespeeld door Jenna Ortega. Naast Ortega zal Catherine Zeta-Jones te zien zijn als Morticia, Luis Guzmán als Gomez en ook voor Christina Ricci is er een rol.

Voor het eerst zullen we kennismaken met Wednesday als jongvolwassene. Hoewel er heel wat jaren voorbij zijn gegaan in de tussentijd, is ze nog steeds te herkennen aan haar snedige en scherpe opmerkingen. Al met al is ze dus niet de charmantste, maar misschien wel de handigste. De 16-jarige gebruikt haar paranormale gave om een moordmysterie te ontrafelen waar haar ouders 25 jaar geleden bij betrokken waren. Burton beschrijft de tiener als iemand die de wereld erg zwart-wit ziet, maar voornamelijk zwart.

Wednesday is vanaf 23 november te zien op Netflix.

Wednesday (2022)
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.
Beeld: Still 'Wednesday' via Netflix/Vlad Cioplea
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixWednesday (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws