Makers 'Euphoria' nemen riskant besluit over toekomst van de serie

Makers 'Euphoria' nemen riskant besluit over toekomst van de serie

Euphoria is al vanaf de eerste aflevering die verscheen een grote hit. De controversiële verhaallijnen geleid door Rue, de drugsverslaafde scholier gespeeld door Zendaya, slaan enorm aan bij het publiek. Het middelbare schoolleven van Rue gaat echter niet eeuwig door en daarmee is het einde van de serie in zicht, zou je denken. HBO Max en de makers nemen echter een riskant besluit en zoeken een plan om meer seizoenen te verwezenlijken.

De castleden van Euphoria zijn over de afgelopen jaren uitgegroeid tot enkele van de populairste acteurs van Hollywood. Onlangs kondigde Barbie Ferreira, die de rol van Kat speelt, al aan dat zij niet meer mee zal werken aan het derde seizoen. Het zal voor de makers steeds moeilijker worden om de castleden bij elkaar te krijgen voor opnames van verdere seizoenen. De eens kleine productie zal nu moeten concurreren met grotere producties die met deze sterren samen willen werken. Onlangs maakte de serie nog furore tijdens de Emmyuitreiking waar de makers wel zes prijzen in ontvangst namen.

Euphoria seizoen 3 zal grote veranderingen met zich meebrengen. De plannen om de hoofdpersonages in hun verdere levens te volgen, brengt veel mogelijkheden met zich mee voor nieuwe interessante verhaallijnen. Als de cast overtuigd kan worden om de serie trouw te blijven kan dit zich uitstekend uitbetalen, zo niet, dan nemen de makers een groot risco en zal de op één na populairste HBO Max-serie waarschijnlijk als een kaars uitdoven.

Euphoria (2019– )
8.4
Kijk op Netflix • 'Euphoria' vertelt het verhaal van de 17-jarige Rue, die na een overdosis haar zomer doorbrengt in rehab maar terugkeert naar school zonder enige intentie om clean te blijven.
Beeld: Still 'Euphoria' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxEuphoria (2019– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws