Joe Goldberg is terug: Netflix onthult releasedatum van 'You' seizoen 4

Joe Goldberg is terug: Netflix onthult releasedatum van 'You' seizoen 4

Goed nieuws voor fans van You (2018– ): er is nieuws over de releasedatum van het nieuwe seizoen! Vannacht onthulde Netflix in een korte video dat Joe Goldberg terugkeert, in een nieuw jasje, én werd er onthuld dat het nieuwe seizoen in twee stukken wordt gehakt.

De video die Netflix tijdens TUDUM deelde is niet alleen maar een datum-aankondiging, maar een heuse introductie aan een heel nieuwe Joe (Penn Badgley). Hij is niet langer de boekhandelaar, winkelmanager of huisvader uit de eerdere seizoenen, maar kruipt deze keer in de huid van een professor. Zijn hele leven is veranderd, vertelt hij. Hij heeft de sociale ladder beklommen en veel nieuwe mensen leren kennen. Bekijk de video hieronder:

Naast dat we voorgesteld worden aan deze nieuwe, intellectuele Joe, krijgen we ook een hele reeks nieuwe personages voorgeschoteld. Dat zijn nieuwe vrienden, vertelt Joe in de voice-over zelf aan de kijkers. Nieuwe slachtoffers ook, misschien? Om dat laatste te ontdekken moeten we nog wel even geduld hebben: de nieuwe afleveringen verschijnen begin volgend jaar.

You (2018– )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

De eerste helft van het nieuwe seizoen van You is vanaf 10 februari te zien op Netflix. Seizoen 4 Part 2 verschijnt een maand later, op 10 maart. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'You' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYou (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws