Netflix onthult eerste beelden van spionagethriller met Gal Gadot en Jamie Dornan

Netflix onthult eerste beelden van spionagethriller met Gal Gadot en Jamie Dornan

De eerste beelden van de spionagethriller Heart of Stone (2023) zijn nu te zien. Netflix deelde de beelden van de film met Gal Gadot in de hoofdrol. De film verschijnt in de loop van volgend jaar op het platform.

Naast Gadot worden de hoofdrollen in de aankomende actiethriller gespeeld door Jamie Dornan en Alia Bhatt. In de korte video die Netflix onthulde krijgen we het een en ander te zien van de film, maar worden we ook meegenomen achter de schermen. De drie hoofdrolspelers komen zelf ook aan het woord en blikken samen vooruit op de film.

De regie van Heart of Stone is in handen van Tom Harper. Hij maakte eerder onder andere War and Peace (2016) met Paul Dano en Lily James, muzikale dramafilm Wild Rose (2018) en The Aeronauts (2019) met Eddie Redmayne. De productie was in handen van Skydance, dat vaker met Netflix samenwerkt.

Heart of Stone (2023)
Kijk op Netflix • 'Heart of Stone' volgt de doorgewinterde CIA-agente Rachel Stone (Gal Gadot) die de enige vrouw blijkt te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat.

Heart of Stone verschijnt in 2023 op Netflix. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Heart of Stone' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sHeart of Stone (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws