Nieuwe romantische komedie met Julia Roberts en George Clooney vanaf deze week te zien

Nieuwe romantische komedie met Julia Roberts en George Clooney vanaf deze week te zien

George Clooney en Julia Roberts zijn herenigd in Ticket to Paradise (2022). De gloednieuwe romantische komedie met de twee Hollywoodsterren is vanaf deze week eindelijk op het witte doek te bewonderen.

Op liefdesmissie naar Bali

David (George Clooney) en Georgia (Julia Roberts) hebben in Ticket to Paradise een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken die zij ooit maakten. Het gescheiden stel reist samen naar Bali om die klus te klaren.

Van Mamma Mia 2-regisseur

Clooney en Roberts speelden eerder een koppel op het scherm in de succesvolle Ocean's Eleven-reeks. De overige hoofdrollen zijn voor Kaitlyn Dever, bekend van Unbelievable (2019), Billie Lourd en Emily in Paris-ster Lucas Bravo. De romkom is geregisseerd door Ol Parker, die eerder Mamma Mia: Here We Go Again! (2018) maakte.

Komende donderdag in de bioscoop

Ticket to Paradise draait vanaf komende donderdag 29 september in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week in première gaan, kun je hier terecht.

Ticket to Paradise (2022)
6.2
Een gescheiden stel slaat de handen ineen en reist naar Bali om hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die zij 25 jaar geleden ogenschijnlijk maakten.
Beeld: Still 'Ticket to Paradise' via Filmdepot / Universal Pictures NL

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsTicket to Paradise (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws