Nieuwe actiefilm op Netflix bemachtigt na succesvol openingsweekend eerste plaats in de top 10

Nieuwe actiefilm op Netflix bemachtigt na succesvol openingsweekend eerste plaats in de top 10

Vanaf afgelopen vrijdag kijk je op Netflix naar Lou (2022), een gloednieuwe actiefilm over twee heldhaftige vrouwen die op gevaarlijke missie moeten. De nieuwe film werd het eerste weekend zó veel bekeken, dat Lou nu al bovenaan staat in de Netflix top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

Bovenaan in de Netflix top 10

Lou doet het daarmee beter dan films als Moonfall (2022) en stoot tevens Do Revenge (2022) van de troon. Concrete kijkcijfers zijn (nog) niet bekend, maar het is duidelijk dat de actiefilm volop wordt bekeken in ons land. Helaas vallen de reacties van critici tegen, op IMDb moet Lou het doen met nét een voldoende.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Lou (2022)
6.1
Kijk op Netflix • In 'Lou' woedt een enorme storm. Een jong meisje wordt ontvoerd. Haar moeder heeft geen andere keuze en gaat samen met de mysterieuze oudere buurvrouw op jacht naar de kidnapper - een reis door de wildernis die hun grenzen zal testen en donkere en schokkende geheimen uit hun verleden zal blootleggen.

Gevaarlijke reddingsmissie

Als een jong meisje wordt ontvoerd, vormt haar wanhopige moeder (Jurnee Smollett) een team met de mysterieuze buurvrouw Lou (Allison Janney) om de kidnapper te achtervolgen. De twee vrouwen riskeren hun leven tijdens een hevige storm. De reddingsmissie test hun grenzen en legt schokkende geheimen uit hun verleden bloot.

Beeld: Still 'Lou' via Netflix / Liane Hentscher

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLou (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws