Speelduur bekend van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Speelduur bekend van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Het belooft weer een lange zit te worden voor Marvel-fans. De speelduur van Black Panther: Wakanda Forever (2022) is bekend en de nieuwe superheldenfilm gaat ruim over de twee uur heen. Dat bevestigt Disney.

Op-één-na langste MCU-film

Om precies te zijn duurt het Black Panther-vervolg 2 uur en 41 minuten. De film is daarmee de op-één-na langste film in het MCU, vlak achter Avengers: Endgame (2019). Toch is Black Panther 2 een stuk korter dan The Batman (2022) van DC, die net niet de 3 uur aantikte. Daardoor is de film niet de langste superheldenfilm van het jaar.

Afbeelding via Filmdepot / The Walt Disney Company
Afbeelding via Filmdepot / The Walt Disney Company

Nieuwe Black Panther?

In Wakanda Forever strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje na de dood van Koning T'Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen kwade wereldmachten. De strijders worden genoodzaakt om opnieuw samen te werken met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman). Lukt het ze om een nieuwe koers voor Wakanda te bepalen?

Het Marvel-vervolg zal tevens het personage Namor introduceren, koning van een onderzees volk. Daarnaast is het nog niet bekend of een nieuwe Black Panther T'Challa zal vervangen. Neemt Shuri nu zijn plek in? Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de bioscoop.

Beeld: Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via Filmdepot / The Walt Disney Company
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws