Hugh Jackman keert officieel terug als Wolverine in 'Deadpool 3'

Hugh Jackman keert officieel terug als Wolverine in 'Deadpool 3'

Het is officieel: Hugh Jackman keert nog een laatste keer terug als zijn Marvel-personage Wolverine in Deadpool 3 (2023). De derde film in de reeks met Ryan Reynolds maakt definitief de intrede in het MCU en voegt daar nu dus een grote naam aan toe.

'Nog één keer Wolverine spelen?'

Ryan Reynolds bevestigt het nieuws zelf op Twitter in een nieuwe video waarin hij zich verontschuldigd voor het missen van de D23 Expo, waar jaarlijks heel veel nieuws wordt aangekondigd. Maar Reynolds heeft de Expo niet nodig om zijn nieuws wereldkundig te maken: als Hugh Jackman achter in beeld loopt, heeft Reynolds een vraag aan hem. De Wolverine-acteur is de beroerdste niet en wil zijn vriend best helpen.

Officiële releasedatum

Naast dit heugelijke nieuws over de terugkeer van Hugh Jackman maakt Marvel tevens de officiële releasedatum bekend: 6 september 2024. Dat is de Amerikaanse datum, hier in Nederland verschijnen films doorgaans één of twee dagen eerder in de bioscoop. Hoe dan ook zullen we nog zo'n twee jaar (!) moeten wachten op Deadpool 3.

Logan toch geen einde

Het verhaal van Wolverine zou volledig zijn afgerond in Logan (2017). Regisseur James Mangold reageert op het nieuws dat hij nu terugkeert met onderstaande gif. Daarna schrijft hij dat hij benieuwd is wat Deadpool 3 zal brengen.

Ik ben in orde! Logan zal er altijd zijn. Multiversum of prequel, tijdsprong of wormgat, canon of niet-canon of zelfs zonder reden, ik kan niet wachten om te zien wat voor geks mijn lieve vrienden Ryan Reynolds en Hugh Jackman ervan maken.

James Mangold
Beeld: Still 'Logan' & 'Deadpool' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopDeadpool 3 (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws