Komische horrorfilm met Selena Gomez scoort verrassend goed op Netflix

Komische horrorfilm met Selena Gomez scoort verrassend goed op Netflix

Sinds deze week kijk je op Netflix naar The Dead Don't Die (2019), een komische horrorfilm met niemand minder dan Adam Driver, Bill Murray én Selena Gomez in de hoofdrollen. De film werd ten tijde van de release niet al te best beoordeeld maar weet te verrassen op Netflix en heeft een plekje bemachtigd in de top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

In de Netflix top 10

De horrorkomedie is vanaf deze week te zien op Netflix en staat momenteel op plek 6 in de top op Netflix. Dat is vooral opvallend omdat de critici minder enthousiast zijn over The Dead Don't Die. Op IMDb scoort de film van Jim Jarmusch net onvoldoende en ook op Rotten Tomatoes moet de horrorkomedie het doen met een score van 38% van de kijkers. Desondanks weet de film op Netflix veel kijkers te trekken.

The Dead Don't Die (2019)
5.4
Kijk op Netflix • Het vredige stadje Centerville wordt geteisterd door een zombieplaag en lokale agenten moeten zo snel mogelijk optreden om de inwoners te beschermen.

De doden komen tot leven

In het rustige dorpje Centerville zijn agent Ronnie Peterson (Adam Driver) en Chief Cliff Robertson (Bill Murray) rustig op patrouille als op de radio het nieuws te horen is dat het klimaat verstoord is, en daarmee ook het dag-nachtritme. Al snel wordt duidelijk dat er merkwaardige veranderingen plaatsvinden in het dorp. Als twee werknemers van het lokale restaurant gevonden worden nadat ze bruut vermoord en deels opgegeten zijn, wordt vermoed dat er zombies in het spel zijn.

Beeld: Still 'The Dead Don't Die' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Dead Don't Die (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws