'Mr. Harrigan's Phone' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe Stephen King-verfilming

'Mr. Harrigan's Phone' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe Stephen King-verfilming

Vanaf volgende week kunnen we op Netflix genieten van een gloednieuwe Original-film: Mr. Harrigan's Phone (2022), een horrorfilm gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van Stephen King. In dit artikel lees je alles wat we weten over de aankomende Netflix-film.

Wat staat ons te wachten in Mr. Harrigan's Phone?

Mr. Harrigan's Phone draait om Craig, die bevriend raakt met een oude miljardair bij hem in de buurt. De oude man heeft net zijn eerste iPhone gekocht, iets waar de jonge jongen wel graag mee wil spelen. Dan slaat helaas het noodlot toe: de miljardair overlijdt en Craig ontdekt dat hij nog steeds met Mr. Harrigan kan communiceren. Hij besluit voicemails voor hem achter te laten, aangezien de oude man zijn telefoon meenam in het graf.

Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli
Afbeelding via Netflix / Nicole Rivelli

Trailer Mr. Harrigan's Phone

Stephen king tevreden over het resultaat

Mr. Harrigan wordt gespeeld door Donald Sutherland, die we kennen als president Snow in de Hunger Games-films. De rol van de jonge Craig is voor Jaeden Martell, van wie dit niet zijn eerste Stephen King-hoofdrol is. Hij was namelijk tevens te zien in It (2017). Auteur King zelf heeft de Netflix-verfilming al mogen zien en is enthousiast over het resultaat.

Releasedatum Mr. Harrigan's Phone op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten. Mr. Harrigan's Phone verschijnt volgende week woensdag 5 oktober op Netflix. Die dag is de horrorfilm vanaf 09:00 uur 's ochtends te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Mr. Harrigan's Phone (2022)
6.0
Kijk op Netflix • Een jongen raakt bevriend met een miljardair uit zijn buurt. Als deze man helaas komt te overlijden, ontdekt de jongen dat hij nog steeds met zijn vriend kan communiceren door voicemails achter te laten.
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Mr. Harrigan's Phone' via Netflix / Nicole Rivelli

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMr. Harrigan's Phone (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws