'The Walking Dead' seizoen 11 weer gestart met nieuwe afleveringen op Disney+

'The Walking Dead' seizoen 11 weer gestart met nieuwe afleveringen op Disney+

Het is het begin van het einde: vandaag start op Disney+ het laatste deel van The Walking Dead (2010–2022) seizoen 11. Vanaf vandaag is er elke week weer een nieuw aflevering te zien op de streamingdienst.

Wie zal het overleven?

Terwijl elke groep in oncontroleerbare situaties verzeild raakt, loeren om elke hoek bedreigingen, dood en levend. De dreigende druk stijgt naar een dag van afrekening voor iedereen. Zal de som van hun individuele reizen cumuleren tot één, of hen voor altijd verdelen? De strijd om een toekomst wordt nog steeds verergerd door de onheilspellende populatie walkers. Niet iedereen zal overleven, maar voor sommigen leeft de walking dead voort…

Kijk The Walking Dead nu op Disney+! 🍿

Slotseizoen

Het elfde seizoen van de zombieserie werd in drie delen opgesplitst, waardoor we steeds een lange pauze kregen tijdens de nieuwe, wekelijkse afleveringen. Vandaag is dus het derde deel gestart, dat tevens de serie afsluit. Een twaalfde seizoen komt er niet. De Amerikaanse zender AMC kondigde in 2020 het einde van de serie aan en werkt nu aan de spin-off The Walking Dead: Dead City over Maggie en Negan.

The Walking Dead (2010–2022)
8.1
Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.

Wekelijkse afleveringen

Aflevering 17 van The Walking Dead seizoen 11 is nu te zien op Disney+. Elke maandag verschijnt de komende weken een gloednieuwe aflevering, met in totaal 24 afleveringen voor het slotseizoen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

'The Walking Dead' seizoen 11 weer gestart met nieuwe afleveringen op Disney+
Afbeelding via AMC / Jace Downs
Afbeelding via AMC / Jace Downs
Beeld: Still 'The Walking Dead' via AMC / Jace Downs

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Walking Dead (2010–2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws