Deze week nieuw op Netflix (3 t/m 9 oktober, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (3 t/m 9 oktober, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 4 oktober

Halloween

Halloween (2007)
6.0
Kijk op Netflix • Nadat Michael Myers als kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting.

17 jaar nadat Michael Myers als kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, komt hij per ongeluk vrij uit de psychiatrische inrichting en gaat hij terug naar zijn woonplaats Haddonfield. Hij is op zoek naar zijn jongere zus en iedereen die hij tegenkomt, is in gevaar.

Woensdag 5 oktober

Mr. Harrigan's Phone

Mr. Harrigan's Phone (2022)
6.0
Kijk op Netflix • Een jongen raakt bevriend met een miljardair uit zijn buurt. Als deze man helaas komt te overlijden, ontdekt de jongen dat hij nog steeds met zijn vriend kan communiceren door voicemails achter te laten.

De nieuwe horrorfilm is een verfilming van het gelijknamige korte verhaal van Stephen King en draait om Craig, die bevriend raakt met een oude miljardair bij hem in de buurt. De oude man heeft net zijn eerste iPhone gekocht, iets waar de jonge jongen wel graag mee wil spelen. Dan slaat helaas het noodlot toe: de miljardair overlijdt en Craig ontdekt dat hij nog steeds met Mr. Harrigan kan communiceren. Hij besluit voicemails voor hem achter te laten, aangezien de oude man zijn telefoon meenam in het graf.

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave (docu)

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave (2022)
7.5
Kijk op Netflix • In de documentaire 'The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave' vertellen leden van het Thaise jeugdvoetbalteam hun verhaal over het vast komen te zitten in Tham Luang Cave in 2018 - en het overleven.

Na de gedramatiseerde serie Thai Cave Rescue (2022) komt Netflix nu met een documentaire waarin de leden van het Thaise jeugdvoetbalteam zelf hun verhaal over het vast komen te zitten in Tham Luang Cave in 2018.

Bling Empire (seizoen 3)

Bling Empire (2021– )
5.8
Kijk op Netflix • 'Bling Empire' volgt een rijke groep Aziatische en Aziatisch Amerikaanse vrienden (en vijanden) in Los Angeles waarvan de nachten gevuld zijn met fantastische feesten en dure aankopen.

Na een mislukte affaire met Kevin Kreider, vertrekt Kim Lee in het komende seizoen naar Vegas om haar succesvolle DJ residentie voort te zetten. Voor de andere castleden boekt Kane Lim een grote modecampagne, terwijl Christine Chiu Kevin meeneemt naar de Paris Fashion Week om hem te helpen een oude vlam nieuw leven in te blazen. Ze noemen Parijs niet voor niets de 'stad van de liefde'.

Nailed It! (seizoen 7)

Nailed It! (2018– )
7.4
Kijk op Netflix • In 'Nailed It!' gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Nicole Byer en de Franse bakker Jacques Torres zijn terug om amateur-bakkers een kans te geven op een grote geldprijs. Wie kan het beste een taart of bijzonder koekje namaken? Zal iemand het dit keer 'nailen'?

Wielka woda

Wielka woda (2022)
7.2
Kijk op Netflix • In 1997 moeten wetenschappers en de plaatselijke overheid in Wroclaw beslissingen op leven en dood nemen wanneer een allesvernietigende vloedgolf de stad bedreigt.

De Poolse dramaserie speelt zich af in 1997 in Wroclaw. Daar komen een aantal wetenschappers en lokale overheidsfunctionarissen voor een aantal ingrijpende beslissingen te staan, als een vloedgolf de stad dreigt te overspoelen. Ze besluiten om Jaśmina Tremer in te schakelen, een expert met een ingewikkeld verleden, om de stad koste wat het kost te redden.

Donderdag 6 oktober

Uncharted

Uncharted (2022)
6.3
Kijk op Netflix • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).

Terwijl Nathan (Tom Holland) op zoek is naar een schat, wordt hij vergezeld door Sully (Mark Wahlberg) en Chloe Frazer (Sophia Ali), die mogelijk een bijzondere klik heeft met Nathan. Samen gaan zij een gevaarlijke avontuur aan, op zoek naar 'de grootste schat die nooit is gevonden' en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Vrijdag 7 oktober

The Midnight Club (serie)

The Midnight Club (2022– )
6.6
Kijk op Netflix • Een groep van vijf terminaal zieke patiënten in het Brightcliffe Hospice komt iedere nacht om middernacht samen om elkaar griezelverhalen te vertellen.

Zeven terminale tieners wonen in een hospice voor jongvolwassenen. Ze noemen zichzelf de Midnight Club omdat ze graag 's nachts samenkomen om elkaar griezelverhalen te vertellen. Omdat ze weten dat ze allemaal snel zullen overlijden, spreken ze af dat degene die het eerst sterft naar de rest zal communiceren 'vanuit het graf'. Maar als dat dan ook echt gebeurt, krijgt de rest van de groep toch een beetje spijt…

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (docuserie)

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022)
7.3
Kijk op Netflix • Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks:

Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks: een vriezer vol menselijke hoofden, schedels, botten en andere resten in verschillende staten van ontbinding en uitstalling. Waarom kon Dahmer, die in 1988 was veroordeeld voor aanranding van een minderjarige, verdenking en opsporing door de politie vermijden toen hij Milwaukee's homoscene stalkte op zoek naar slachtoffers, waaronder veel gekleurde mensen?

Derry Girls seizoen 3

Derry Girls (2018–2022)
8.5
Kijk op Netflix • In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

Erin en haar vrienden zitten nog altijd op school, waar de ontberingen maar niet op lijken te houden. Terwijl Noord-Ierland volwassen wordt, zal de bende van de eejits dat zeker niet te snel doen. Er hangt een hoop in de lucht dat The Troubles misschien eindelijk voorbij is.

The Mole (serie)

The Mole (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Er is een mol tussen de 12 deelnemers die strijden voor een grote pot geld. Wie lukt het om hem of haar te ontmaskeren?

Twaalf Amerikaanse kandidaten zijn afgereisd naar Australië waar ze opdrachten moeten voltooien en zoveel mogelijk geld in de pot weten te winnen. Tegelijkertijd probeert een mol de boel te saboteren. Lukt het de andere kandidaten om erachter te komen wie dit is?

Luckiest Girl Alive

Luckiest Girl Alive (2022)
6.4
Kijk op Netflix • Een vrouw uit New York lijkt de touwtjes in handen te hebben, maar als ze een trauma uit haar verleden moet confronteren valt haar zorgvuldig opgebouwde leven uit elkaar.

Ani FaNelli (Mila Kunis) lijkt het allemaal te hebben: de New Yorkse schrijfster bekleed een begeerde positie bij een magazine, draagt altijd de mooiste kleding en heeft een sprookjeshuwelijk in het vooruitzicht staan. Maar wanneer de regisseur van een misdaaddocumentaire haar uitnodigt om haar kant te vertellen van het schokkende incident dat plaatsvond toen Ani een tiener was op de prestigieuze Brentley School, wordt ze gedwongen om een duistere waarheid onder ogen te zien die haar zorgvuldig opgebouwde leven dreigt te ontrafelen.

Old People

Old People (2022)
5.0
Kijk op Netflix • Een vrouw keert met haar twee kinderen huiswaarts voor het huwelijk van haar zus en moet plotseling hun leven beschermen tegen oudere mensen die aan het moorden zijn geslagen.

Ella is met haar kinderen op weg terug naar haar geboortedorp voor de bruiloft van haar zus. Het afgelegen dorpje is erg veranderd sinds haar vertrek: jonge mensen zijn al lang weggetrokken, waardoor vooral oude mensen achterblijven, schijnbaar vergeten door de rest van de wereld. Wanneer onweer het stadje treft op de avond van de bruiloft, beginnen de bewoners van een bejaardentehuis zich vreemd te gedragen…

The Redeem Team (docu)

The Redeem Team (2022)
7.4
Kijk op Netflix • Met behulp van nooit eerder vertoond Olympisch beeldmateriaal en materiaal achter de schermen, vertelt 'The Redeem Team' het verhaal van de zoektocht van het Amerikaanse basketbalteam naar goud op de Olympische Spelen van Beijing in 2008 na de schokkende prestatie van het vorige team vier jaar eerder in Athene.

Met ongekende Olympische beelden en materiaal van achter de schermen vertelt The Redeem Team het verhaal van de zoektocht van het US Olympic Men's Basketball Team naar goud op de Olympische Spelen van Beijing 2008 na de schokkende prestatie van het vorige team vier jaar eerder in Athene.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Luckiest Girl Alive' via Netflix / Sabrina Lantos

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws