Explosieve actiefilm met Dwayne Johnson massaal bekeken op Netflix

Explosieve actiefilm met Dwayne Johnson massaal bekeken op Netflix

Terwijl verscheidene Fast & Furious-films de revue al eens passeerden op Netflix, bleef Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) lange tijd weg van de streamingdienst. Tot vorige week. De Fast & Furious-spin-off is voor het eerst te zien op Netflix en dat hoef je fans van actiefilms geen twee keer te zeggen. De film beleefde op zijn zachtst gezegd een succesvol eerste weekend.

Andere handige Netflix-pagina's:

Bovenaan in de top 10

Na het eerste weekend is de film met Dwayne Johnson en Jason Statham nu bovenaan te vinden in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers maakt Netflix niet bekend, maar zo'n positie maakt duidelijk dat de film volop wordt bekeken in ons land. Niet gek, want de gehele Fast & Furious-reeks is altijd al heel populair geweest. De film houdt Blonde (2022) met Ana de Armas weg van de koppositie.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
6.5
Kijk op Netflix • 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' is een spin-off van de 'The Fast and the Furious'-reeks met de twee personages Luke Hobbs en Deckard Shaw in de hoofdrollen.

Dwayne Johnson vs. Jason Statham

We volgen beveiliger Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en de losbandige Deckard Shaw (Jason Statham). Ondanks dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beiden, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in met elkaar samenwerken. Ze dienen het op te nemen tegen een ongeslagen opponent met de naam Brixton (Idris Elba).

Beeld: Still 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws