Alles over 'Lupin' deel 3: releasedatum op Netflix, plot, personages en meer

Alles over 'Lupin' deel 3: releasedatum op Netflix, plot, personages en meer

Kijk jij ook zo ontzettend uit naar deel 3 van Lupin (2020– )? In dit artikel zetten we alles op een rij over het nieuwe seizoen van de populaire Franse Netflix-serie. Zo gaan we in op de releasedatum op Netflix, het plot, de personages die terugkeren, eventuele nieuwe castleden én andere nieuwtjes.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Lupin deel 2!

Wat staat ons te wachten in Lupin deel 3

Nadat hij aan het eind van seizoen 2 eindelijk wraak heeft genomen op Hubert Pellegrini, gaat Assane in seizoen 3 op de vlucht. Nu hij is ondergedoken, moet Assane Diop (Omar Sy) leren leven ver van zijn vrouw en zoon. Maar door het leed dat zij door hem ondergaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een gek voorstel te doen: Frankrijk verlaten en ergens anders een nieuw leven beginnen. Maar het duistere verleden is nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op zijn kop.

Afbeelding via Netflix / Emmanuel Guimier
Afbeelding via Netflix / Emmanuel Guimier

Ook hoofdrolspeler Omar Sy doet alvast een boekje open over deel 3. Hij vertelt in een interview met Entertainment Weekly dat de wraak van Assane nog "niet helemaal klaar" is. "Hij heeft het meeste werk gedaan, maar het is niet helemaal af. Toen aflevering 10 klaar was, waren er nog steeds enkele vragen die we niet beantwoord hadden."

Trailer Lupin deel 3

Opnames opgeschrikt door overval op de set

De opnames van deel 3 startten al in november 2021. Een paar maanden na de start, kwam productie direct stil te liggen nadat de set werd overvallen afgelopen februari. Ongeveer 20 mensen met bivakmutsen gooiden vuurwerk en braken vervolgens in op de set. Er werd voor zo'n 300.000 euro aan spullen gestolen van de set.

Releasedatum Lupin deel 3 op Netflix

Een officiële releasedatum van Lupin deel 3 is helaas nog steeds niet bekend. Netflix houdt het geheimzinnig bij 'binnenkort'. Toch verwachten we de afleveringen redelijk snel nu een eerste teasertrailer is onthuld. Deel 3 van de Franse serie met Omar Sy is naar verwachting eind 2022 of begin 2023 te zien op Netflix. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Lupin in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Lupin (2020– )
7.5
Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
Beeld: Still 'Lupin' via Netflix / Emmanuel Guimier

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLupin (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws