Jared Leto speelt mode-ontwerper Karl Lagerfeld in nieuwe biografie

Jared Leto speelt mode-ontwerper Karl Lagerfeld in nieuwe biografie

Na zijn rol als Paolo Gucci in House of Gucci (2021) is Jared Leto nu gecast als een ander mode-icoon in een nieuwe biografie. Er wordt namelijk een film gemaakt over ontwerper Karl Lagerfeld, met Leto in de hoofdrol.

Het leven van Lagerfeld

Hoewel details over het plot nog even worden stilgehouden, wordt verwacht dat de biografie de belangrijkste relaties in Lagerfelds leven zal belichten. Ook zal de film een onvoorspelbaar randje met zich meedragen, net zo onvoorspelbaar als Lagerfeld zelf.

Leto in de hoofdrol

Morbius (2022)-acteur Jared Leto is enthousiast over zijn nieuwe hoofdrol, zo vertelt hij in een verklaring.

Karl is altijd een inspiratie voor me geweest. Hij was een echte polymaat, een kunstenaar, een vernieuwer, een leider en vooral een vriendelijke man. Toen we samenkwamen met het Karl Lagerfeld-team, deelden we onmiddellijk een creatieve visie om een respectvolle ode aan Karl te brengen en tegelijkertijd de artistieke grenzen te verleggen van wat een biopic kan zijn.

Jared Leto

Leto zal naast het spelen van de hoofdrol ook verbonden zijn aan het project als producent.

Nog geen releasedatum bekend

Het is nog niet bekend wanneer de opnames sarten. Ook heeft de film nog geen titel en is er nog geen regisseur bekend. Leto is voor die tijd eerst nog te zien in Haunted Mansion (2023), Tron 3 en in een nieuwe Joker-film in het Suicide Squad-universum.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws