Eerste trailer onthuld van nieuwe Nederlandse kerstfilm met Elise Schaap

Eerste trailer onthuld van nieuwe Nederlandse kerstfilm met Elise Schaap

Eind 2022 worden we verblijdt met een gloednieuwe kerstfilm van eigen bodem: Hotel Sinestra (2022). Dutch FilmWorks onthult zojuist de eerste trailer, waarin Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger in de hoofdrollen schitteren.

Zwitsers hotel

In de nieuwe Nederlandse familiekerstfilm maakt een groep kinderen tijdens hun kerstvakantie mee hoe het zou zijn als er helemaal geen volwassenen meer zijn. In het Zwitserse Hotel Sinestra is de 11-jarige Ava tijdens een skivakantie helemaal klaar met haar ouders. Ze wenst dat ze weg zouden zijn en de volgende dag blijkt haar wens werkelijkheid geworden.

In eerste instantie zijn de kinderen blij, maar als het hotel zonder stroom komt te zitten, moeten Ava en haar nieuwe vrienden alles op alles zetten op hun ouders terug te vinden. Pas dan kunnen ze echt kerst vieren.

Jeroen Spitzenberger en Elise Schaap

Bobbie Mulder, bekend van De regels van Floor (2018– ), heeft de hoofdrol te pakken. Haar ouders worden gespeeld door Jeroen Spitzenberger en Elise Schaap. Michiel ten Horn neemt de regie op zich, bekend van Aanmodderfakker (2014).

Hotel Sinestra (2022)
Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst de 11-jarige Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg.

Komende december in de bioscoop

Hotel Sinestra draait vanaf 14 december in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle films die binnenkort op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

Beeld: Still 'Hotel Sinestra' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopHotel Sinestra (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws