Noorse Netflix-film 'Royalteen' krijgt een vervolg

Noorse Netflix-film 'Royalteen' krijgt een vervolg

Netflix is tevreden over de kijkcijfers van hun romantische Noorse Original-film Royalteen (2022) en kondigt vandaag een vervolg aan: Royalteen: Princess Margrethe (2023), waarin we prinses Margrethe volgen terwijl ze opgroeit als jonge vrouw. Elli Müller Osborne keert terug voor de rol van Margrethe.

Noorse koninklijke familie beschermen

Aangezien het schoolbal van vorig jaar voor prinses Margrethe met een groot drama eindigde, moet zij nu het geheim van wat er met haar gebeurd is nauwlettend meedragen om de Noorse koninklijke familie niet te schande te maken. Als ze hoort dat de Deense koninklijke familie een bezoek plant, ziet Margarethe dit als een kans om eindelijk prins Alexander te ontmoeten, met wie ze al maanden praat. Terwijl de Noorse koninklijke familie zich begint op te stapelen, moet Margarethe haar draai vinden, niet alleen als sterke en machtige prinses, maar ook als jonge vrouw in haar zoektocht naar liefde.

Afbeelding via Netflix / Max Emanuelson
Afbeelding via Netflix / Max Emanuelson

Hjem til Jul-maker geeft stokje door

Het vervolg is gebaseerd op Royalteen Prince Charming, het tweede boek in de reeks van Randi Fuglehaug en Anne Gunn Halvorsen waar Netflix zich op baseert voor de films. Hjem til Jul-regisseur Per-Olav Sørensen stond aan het roer van deel 1; voor het vervolg neemt Battle: Freestyle-maker Ingvild Søderlind het regie-stokje over.

Nog geen releasedatum bekend

De opnames van het Royalteen-vervolg kunnen elk moment beginnen. Netflix heeft vooralsnog geen releasedatum bekendgemaakt van Royalteen: Princess Margrethe.

Beeld: Still 'Royalteen' via Netflix / Håvard Byrkjeland
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixRoyalteen: Princess Margrethe (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws