Komische sciencefictionfilm met Matt Damon schiet de top 10 hoog binnen op Netflix

Komische sciencefictionfilm met Matt Damon schiet de top 10 hoog binnen op Netflix

Matt Damon maakt een opmars op Netflix met zijn film Downsizing (2017). De komische dramafilm met een creatieve oplossing voor overbevollking is op Netflix weer terug van weggeweest en wordt massaal bekeken in ons land.

Andere handige Netflix-pagina's:

In de top 3

De komische dramafilm is sinds begin oktober weer te vinden op Netflix en doet het sindsdien erg goed op de streamingdienst. Na nog geen week is Downsizing nu te vinden op de derde plek in de top 10 op Netflix. De film met Matt Damon staat daarmee net achter Blonde (2022) met Ana de Armas. De populariteit is vooral opvallend omdat Downsizing nog maar net voldoende scoort op IMDb.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Downsizing (2017)
5.8
Kijk op Netflix • In 'Downsizing' ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter.

Oplossing voor overbevolking

Wetenschappers hebben een manier ontdekt om het leven, inclusief de mens, te verkleinen. Dit wordt gezien als een oplossing voor de overbevolking en mensen beginnen zich vrijwillig te verkleinen en vormen gemeenschappen van verkleinde mensen. Paul en Audrey Safranek, een doorsnee echtpaar uit de voorsteden, besluiten de sprong ook te wagen.

Beeld: Still 'Downsizing' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDownsizing (2017)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws