Jason Mamoa is een excentrieke rover die ons meeneemt naar dromenland in de trailer van 'Slumberland'

Jason Mamoa is een excentrieke rover die ons meeneemt naar dromenland in de trailer van 'Slumberland'

In een spetterende trailer neemt Netflix ons mee naar de wereld waarin Jason Momoa de dienst uitmaakt als de excentrieke Flip. In de film Slumberland (2022) reist de jonge Nemo naar dit Sluimerland om haar vader te zoeken, die plotseling verdwenen is. Maar in deze droomwereld gelden heel andere regels…

Buitenbeentje

Nemo (Marlow Barkley) moet na een plotselinge vermissing van haar vader (Kyle Chandler) bij haar lieve maar ongemakkelijke oom gaan wonen. Ze verruilt haar bijzondere leven in de vuurtoren voor een doodgewoon bestaan en gaat voor het eerst naar een gewone school in de grote stad. Dit nieuwe leven brengt voor haar een hoop uitdagingen met zich mee en ze moet er behoorlijk aan wennen.

Avontuur in sluimerland

Maar in de nacht verandert alles. Nemo ontdekt een geheime kaart die haar meeneemt naar de wonderlijke wereld van Slumberland, een sluimerwereld tussen dromen en wakker zijn in. Daar raakt ze bevriend met de maffe rover Flip, en samen beginnen ze aan een onvergetelijke reis waar ze dromen najagen en nachtmerries ontvluchten. Nemo begint langzaam te hopen dat ze weer herenigd zal worden met haar vader.

Bekijk de trailer van Slumberland hier:

Slumberland is geregisseerd door Francis Lawrence, de man die ook The Hunger Games: Catching Fire (2013) en The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 & 2 maakte. Het scenario van de nieuwe Netflixfilm werd geschreven door Night at the Museum-schrijvers David Guion en Michael Handelman en de productie was in handen van Peter Chernin, Jenno Topping en David Ready.

Slumberland (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Nadat Nemo’s (Marlow Barkley) vader Peter (Kyle Chandler) plotseling vermist raakt op zee, staat haar hele leven op z’n kop.

Slumberland is vanaf 18 november te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar welke films en series er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnen? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Poster 'Slumberland' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sSlumberland (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws