A24 onthult trailer van 'Causaway' met Jennifer Lawrence en Brian Tyree Henry

A24 onthult trailer van 'Causaway' met Jennifer Lawrence en Brian Tyree Henry

De eerste beelden van de nieuwe film van productiehuis A24 zijn nu te zien. In de trailer van dramafilm Causeway (2022) volgen we de personages van Jennifer Lawrence en Brian Tyree Henry, tussen wie een onwaarschijnlijke en zachte vriendschap ontstaat.

Causaway draait om een soldaat, gespeeld door Lawrence, die na een lange tijd weer terugkeert naar haar huis in New Orleans. Daar lukt het haar niet goed om te landen en haar oude routine weer op te pakken. Door een toevallige ontmoeting met een vreemde begint er iets te veranderen, en samen met hem begint ze door haar verdriet heen te werken.

Bekijk de trailer van Causaway hier:

De dramafilm werd geschreven door onder andere Ottessa Moshfegh, de schrijfster van het razend populaire My Year of Rest and Relaxation. Ze kreeg daarbij hulp van Luke Goebel en Elizabeth Sanders. De regie was in handen van Lila Neugebauer. Zij regisseerde eerder afleveringen van Maid (2021) en The Sex Lives of College Girls (2021– ).

Causeway (2022)
6.5
Een soldaat (Jennifer Lawrence) heeft na thuiskomst in New Orleans moeite om zich weer aan te passen aan het dagelijks leven.

Causaway is vanaf 4 november op Apple TV+ te zien en zal ook in de bioscoop verschijnen. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland in de bioscoop zal draaien. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Screenshot uit trailer 'Causaway'
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's Bioscoop Apple TV+Causeway (2022)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws