'Super Mario Bros' teasertrailer: Mario moet Bowser zien te stoppen in nieuwe gameverfilming

'Super Mario Bros' teasertrailer: Mario moet Bowser zien te stoppen in nieuwe gameverfilming

Nadat eerder deze week de eerste poster verscheen van Super Mario Bros: The Movie (2023), worden Mario-fans vandaag verblijd met de eerste teasertrailer. Weet Chris Pratt het bekende gamepersonage eer aan te doen?

Aantrekkelijke animatie

Alle elementen uit de bekende Mario-spellen komen voorbij: het vurige hol van Bowser, de Koopa's, de pinguins die we kennen uit Mario 64 en de sterren. Ook laten Illumination Studios en Nintento zich van hun beste kant zien wat betreft de verbluffende animatie.

Bekende stemmen

Pratt heeft voor zijn accent als Mario een soort New Yorks tintje gekozen. Van de Italiaanse Mario is nog maar weinig te bekennen. Naast Pratt die de stem inspreekt van Mario, wordt Luigi ingesproken door Charlie Day, bekend van It's Always Sunny in Philadelphia (2005– ). Daarnaast is The Northman-actrice Anya Taylor-Joy gecast als Peach, spreekt Jack Black de stem in van Bowser, horen we Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong en Fred Armisen als Cranky Kong. Charles Martinet, die altijd de stem van Mario insprak in de games, komt voorbij in een cameo.

Super Mario Bros: The Movie (2023)
Loodgieter Mario (Chris Pratt) reist met zijn broer Luigi (Charlie Day) door een ondergronds labyrint en probeert prinses Peach (Anya Taylor-Joy) te redden.

Volgend jaar in de bioscoop

Helaas zullen we nog iets langer moeten wachten tot we Pratts Mario-vertolking kunnen beoordelen. Super Mario Bros: The Movie werd onlangs namelijk uitgesteld tot 2023. De Nintendo-film draait vanaf 5 april 2023 in de bioscoop. Nu al zin in een bioscoopbezoek? Bekijk hier ons overzicht van de nieuwe films die binnenkort al in première gaan.

Beeld: Still 'Super Mario Bros: The Movie' via Nintendo / Illumination Entertainment / YouTube
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSuper Mario Bros: The Movie (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws