Duistere horrorserie van 'The Haunting of Hill House'-maker nu te zien op Netflix

Duistere horrorserie van 'The Haunting of Hill House'-maker nu te zien op Netflix

Horror-maker Mike Flanagan brengt vandaag zijn nieuwste horrorserie uit op Netlfix: The Midnight Club (2022). Alle afleveringen van de duistere serie zijn vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Communicatie na de dood

Zeven terminale tieners wonen in een hospice voor jongvolwassenen. Ze noemen zichzelf de Midnight Club omdat ze graag 's nachts samenkomen om elkaar griezelverhalen te vertellen. Omdat ze weten dat ze allemaal snel zullen overlijden, spreken ze af dat degene die het eerst sterft naar de rest zal communiceren 'vanuit het graf'. Maar als dat dan ook echt gebeurt, krijgt de rest van de groep toch een beetje spijt…

Mike Flanagan aan het roer

De nieuwe horrorserie wordt gemaakt door Mike Flanagan, de man achter series als The Haunting of Hill House (2018), The Haunting of Bly Manor (2020) en Midnight Mass (2021). Ook regisseerde hij horrorfilms als Hush (2016), Ouija: Origin of Evil (2016) en Gerald's Game (2017). De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Christopher Pike en de leden van de Midnight Club worden gespeeld door Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Shephard, William Chris Sumpter en Sauriyan Sapkota.

The Midnight Club (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Een groep van vijf terminaal zieke patiënten in het Brightcliffe Hospice komt iedere nacht om middernacht samen om elkaar griezelverhalen te vertellen.

Vanaf vandaag op Netflix

The Midnight Club bestaat uit tien afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 50 beste horrorseries op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Beeld: Still 'The Midnight Club' via Netflix / Eike Schroter

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Midnight Club (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws